Skocz do zawartości

Spadek z 20 miejsca poniżej 200 :/

voximdo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, od jakiś 3 tygodni zacząłem katalogować nową domenę (po 5 katalogów dziennie), i jakiś tydzień temu awansowała już na 20 miejsce na kluczową frazę, niestety 2-3 dni temu zobaczyłem że nie ma jej nawet w pierwszej 200 :/, czy to jakieś zawirowania, czy może przesadziłem z katalogami ?

Będę wdzięczny za opinie !!!

od jakiś 3 tygodni zacząłem katalogować nową domenę

Słowo klucz, po prostu nie pierwszy i nie ostatni raz będziesz miał zawirowania na domenie, a 5 katalogów dziennie nie oznacza, że google od razu widzi ten link. Postaraj się urozmaicić linkowanie nie tylko katalogami. Świeżynki tak mają !!!

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

5 linków dziennie to nic :) tym bardziej, że nie we wszystkich katalogach od razu dodali Twój link, a o indeksowaniu google już nie mówiąc :D

Jeżeli domena jest świeża to jest proste wytłumaczenie - FSB (Fresh Site Bonus) :D Taki rodzaj promocji ze strony google, jeżeli się właśnie skończył to Twoja strona poleciała i teraz zaczyna się cała zabawa :D

Na spokojnie, cierpliwie i ciągle do przodu :D

Pozdrawiam B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności