Skocz do zawartości

konto adsense

axe_29

Rekomendowane odpowiedzi

Czy można zarejestrować więcej niż jedno konto?

Nie. Wydawcy nie mogą utrzymywać większej liczby kont AdSense o tej samej nazwie odbiorcy płatności.

Dokładnie co oznacza nazwa odbiorcy.

Jeśli ja mam konto to przykładowo mój brat tez może ( adres i nazwisko to samo )?

Jeśli nie można to jak zmienię (delikatny retusz) swój adres to wpłynie to na płatności przelewem bankowym. Czy do przelewu wystarczy tylko nr konta?

wyborne i satyryczne kawały

Do przelewu wystarczy tylko nr konta - kiedyś kumpel wysłał mi przelew z wpisanym odbiorcą "Kaczor Donald" - doszedł :)

Trudno mi jest natomiast powiedzieć ile danych trzeba zmienić żeby Google się nie przyczepiło że kilka kont jest na jedną osobę - tego nigdy nie sprawdzałem.

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

u mnie bylo tak ze tylko imie sie zmienilo i oczywiscie numer konta bo numer konta musi byc inny.

a przelewy zawsze dochodza podajac tylko numer konta. ja czesto wysylalem wpisujac jako imie "a" i nazwisko "b" i dochodzilo :)

bo pola w przelewie internetowym trzeba wypelnic wiec cokolwiek mozna bylo wpisac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności