Skocz do zawartości

Opinie na temat linkstar.co.uk

neuro_pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Dostałem dziś propozycję od firmy linkstar.co.uk aby zamieścić odpłatnie linki tekstowe na mojej stronie.

Czy znacie tą firmę ? Jeśli tak, to czy jest ona wiarygodna ?

I ile mógłbym zarządać za taką reklamę na stronie z 200 uu dziennie ?

World of GOO - największa sensacja wśród gier logicznych w ostatnich latach | Gry logiczne Online | MD5

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Na angielskich forach są teorie, że to Google zleca zewnętrznym firmom szukanie "[ nierzetelny partner ]ów", którzy sprzedają linki.

Mało mi to sie wydaje prawdopodobne, bo strona na którą dostałem ofertę jest na około 5 stronie w wynikach. Nikt by się chyba nie trudził o to, żeby "złapać" kogoś, kto jest tak daleko?

Nie mniej jednak, czekam na opinię kogokolwiek kto miał bliższy kontakt z tą firmą niż tylko wymiana maili.

Pozdrowienia

B

• 6 miesięcy temu...

Dostałem od nich wczoraj ofertę umieszczenia we wpisie na jednym z moich blogów 1-2 linków z anchorem składającym się z 1-2 wyrazów. Zaproponowali $120 za rok, płatne z góry zaraz po umieszczeniu linka.

Na razie nie wiem jeszcze ani co to ma być za link (jaki anchor) ani dokąd ma on kierować. Za to udało mi się przekonać ich, że link warty jest $150 za rok -- podstrona ma PR=3.

Dopisane o 12:58.

Link do strony o pokerze. Już pędzę, by go wrzucić. !!!

Niech się wypchają...

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności