Skocz do zawartości

Proszę o pomoc - filtr,lub koniec FSB

Knight

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Moje forum muzabox.pl działa w sieci troche ponad 2tyg. Było juz nawet wysoko pod różnymi frazami , np. darmowa muza - 8pozycja. Jeszcze trzy dni temu było wszystko ok. Wstaje w niedziele rano,a tu nie ma mnie praktycznie w google :/ To sobie myśle filtr.

Na stronie nie miałem zadnych SWL. Katalogowałem to forum adderem 6-8 katalogów dziennie no i wymieniałem sie linkami. (taki gość mi powiedział że to może właśnie przez zasyfioną stopke linkami dostałem filtra ->juz usunąłem wiekszosc linków).

Ale od wczoraj znowu mi indeksuje podstrony (aktualnie 125,w niedziele 80),ale w pozycjach praktycznie stoje w miejscu :/

I teraz tak: Czy to jest filtr,koniec FSB czy coś innego? Czekać jeszcze kilka/kilkanaście dni czy już teraz wysyłać wiadomość do Google o ponowne rozpatrzenie? Jeżeli już pisać to co im mam napisać,żeby ich przekonać?

Proszę o rady,ponieważ to mój pierwszy filtr :/ wczesniej reklamowałem inne strony tak samo/podobnie i nie było problemów.

Pozdr

Znaczy sie mineło już 2 doby (od niedzieli). Na początku nawet zaczeło mi site spadac (z 80 na 73) no ale teraz to rosło...ale to wymieniac sie linkami czy tylko katalogowac? Bo nie wiem czy mogę zasyfić stopke. (kupiłem kilka linków z PR)

Czyli to może nie być filtr? domena ma niecałe 3 tyg.

ludzie czy wy nie mozecie troche najpierw poczytac a potem biadolic na forum :/ strona ledwie 2 tygodnie i czlowiek placze ze mu pozycje spadly.... popracuj miesiac dwa nad ta strona i wtedy ewentualnie zacznij sie martwic...jeszcze wszystkie DC moglu nie lyknąć Twojej strony a Ty juz chcesz do google pisac :/

na poczatek poczytaj dzial dla pcozatkujacych

pozycje ruszają się nawet po miesiącu ... za młoda domena żeby cokolwiek powiedzieć !

Może za mocno linkowałeś ?

Ja niektore domeny linkuje 3 miesiące zanim się pozycje rusza na tyle żeby znaleźc się ok 20-30 miejsca.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

No tak jak juz mówiłem,6-8 katalogów dziennie + wymiana linkami (1-2 linki dziennie zdobywałem -> z przerwami). Teraz zmniejszyłem liczbe katalogów i dodaje sie ok. 4-6 dziennie,wymiane linkami na razie zaprzestałem (aby dobre strony).

To czy zeby zdobyc nowe linki,mogę wstawiac linki w stopke? czy to zaszkodzi jeszcze bardziej?

troche to dziwne bo jeszcze wczoraj wieczorem sie cieszyłem ze muzabox.pl pod frazą darmowa muza jest już na drugiej stronie , a dzisiaj już na 20 :/

wczoraj to było tak ze popołudniu była na 14-13 stronie,a wieczorem juz na 2.

Site ciągle rośnie: 309 zaindeksowanych podstron.

jak się bedziesz tak przejmował nie dożyjesz 30tki :D

uzbrój się w cierpliwosc, zbuduj kawałek zaplecza i linkuj.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności