Skocz do zawartości

Jak Zrobić TOP1 w 2 godziny ?

FiKaS

Rekomendowane odpowiedzi

mb ma rację a jak kogoś boli moralność itp. to proponuję pooglądać jakiś tv shop to jest dopiero nie moralna propozycja tyle tylko że nie nakręcona webcamem i prezentująca pięknych lub znanych ludzie reszta jest totalnym szajsem. Pamiętajcie że jeżeli jest na coś popyt to trzeba to dać społeczeństwu to samo było z discopolo niby nikt nie słuchał a kasa płynęła. Mniej krytykanctwa a więcej inicjatywy zróbcie profesjonalne bogate merytorycznie i tańsze kursy ludzie się za nimi pozabijają.

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

z Twojej pracy (albo jej rezultatow) pewnie tez wielu mogloby sie posmiac..

Ale to juz widac jakas "polska mentalność", zamiast pochwalic chlopaka ze sie stara zarobic na chleb to lepiej go osmieszac ;) Wolalbys zeby przyjechal Ci taki do Radomska, podstawil noz pod gardło i w ten sposob zarobil te pare stówek ? :)

pozycjonuj.png

A czemu niby się nie śmiać skoro jest to śmieszne? Polska mentalność jest taka że mamy ostatnio jakąś sztuczną poprawność polityczną. Powiesz coś na kaczora to pójdziesz siedzieć, pośmiejesz się z kolesia na youtube to zaraz mu zazdrościsz albo nie jesteś lepszy. Ja mogę pośmiać się tak samo z kogoś jak i z siebie i nie mam z tym problemu. Tym bardziej autor filmiku jest śmieszny bo kasuje wszystkie komentarze bo nie potrafi się do nich merytorycznie odnieść. On nie szanuje czasu i opinii ludzi także ja nie będę traktował go ulgowo. Jak widzę że ktoś wciska kit to mam prawo to skomentować.

mb, nikt nie twierdzi że lepiej żeby kradł czy wymuszał haracze, nikt też nie twierdzi że zarabianie na chleb jest czymś złym więc nie wiem skąd Twoje dziwne argumenty. Myślę że są one za daleko posunięte w tej sytuacji.

Pyszny Precel | Katalog stron

Ranking polskich firm hostingowych - dodaj hosting, zaopiniuj lub oceń

Dobra, mozna sie posmiac :) ale wystarczy przejrzec caly temat i mozna zauwazyc ze co poniektorzy mocno sie w to zaangazowali, wyszukuja jakies pierdoly na temat tego kolesia, próbując go zdyskredytowac (czyzby ich konkurencja ? ;) ). Albo podniecanie sie ze ktos kogos nabija w butelke z klubem przedsiebiorcy :P Smieszne jest troche takie zachowanie. Wiekszosc osob obejrzalo ten filmik i darowalo sobie zlosliwe komentarze jednak na PiO zawsze znajdzie sie ktos kto bedzie sie starał wyśmiac :)

Sam obejrzalem z 2-3 filmiki, usmiechajac sie pod nosem bo koles tlumaczy podstawy :) Dzisiaj zapytalem swoja dziewczyne co to jest domena internetowa :) Powiedziala ze slyszala takie pojecie ale do konca nie potrafi powiedziec co to jest :) Takich ludzi jest wiele ( https://www.webhosting.pl/Sonda:.Co.to.jest...ena.internetowa ), szczegolnie ludzie starsi nie potrafia sie odnaleźć w wirtualnej rzeczywistosci :) Koles im pomaga a przy tym zarabia :) - tak dziala kazdy biznes :)

pozycjonuj.png

Zauważ że nie wyśmiewamy jego podstawowej wiedzy. Mnie śmieszy dokładnie ten filmik z pierwszego postu. To że jego filmik z długim anchorem trafił do indeksu i jest w topie to w sumie taki śmiech na sali. To nie jest podstawowa wiedza. To jest po prostu wciskanie kitu. Potem przyjdzie do Ciebie klient i powie że chce pozycjonować 5 fraz typu bielizna, majtki, biustonosz, stringi i gorset a budżet miesięczny wynosi 100zł bo widział kolesia na Youtube który zrobił to w kilka minut za darmo więc jeszcze powinieneś go po rękach całować. To co zrobił ten koleś na filmiku to po prostu szybkie indeksowanie strony z tego tytułu że jest to youtube. Żadne pozycjonowanie.

Smiac sie mozna, ale nasmiewac, drwić, wysmiewac = to troche niesmaczne.

Ja tu nie wychwalam USA, ale w sumie maja lajtowe podejscie. Gosciu pisze, ze zarabia 1000$ dziennie i ludzie mu gratuluja, u nas -> raporty by polecialy, plus podejrzenie ze kradnie, oszukuje, klamie. US na karku itp.

Nasuneła mi sie mysl jednego z forumowiczów, dawno dawno temu napisał cos takiego:

Kiedy rolnik ma w kurniku 100 kur, a jego sąsiad ma 10 kur, to amerykański rolnik poprosi Boga o to żeby też miał 100 kur, a polski rolnik poprosi Boga, żeby sąsiadowi 90 zdechło.

Coś w tym jest... niestety.

Co do polskiej i amerykańskiej mentalności to po części jest to prawda jednak nie generalizowałbym tego aż nadto. Wszystko zależy od jednostki. Jak dla mnie na przykład przesadne poklepywanie po plecach i mówienie: "Ossome man! Keep it right up!" też nie przekonuje. Uzasadniona krytyka zawsze ma racje bytu. Pytanie co krytykujący chce uzyskać, pomóc czy najzwyczajniej dopiec z zazdrości.

mb, a to sorry, skomentowałem dawno temu ten filmik na youtube i mój komentarz został usunięty, dlatego osobiście poczułem że powinienem odpowiedzieć. Nie lubię kiedy ktoś nie szanuje mojego czasu i ma kulturalny i uargumentowany komentarz za nic.

... jak to się zmienia obecnie klient jest coraz bardziej wybredny ....

A to już inny "target". Ci, którym podoba się to co robi ten facet, wcale nie muszą dobrze przyjmować wypasionych reklam robionych przez "uczonych w piśmie". Mogą uznać, że to nie ich świat.

Jakościowa różnica między tym co mówi Ojciec Imperator, a tym co mówił JPII była duża, co nie umniejszyło wyznawców Ojcu Imperatorowi.

Eksperyment Discover.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności