Skocz do zawartości

Dwie domeny, jeden kod GA

maly_swd

Rekomendowane odpowiedzi

Mam dwie domeny A i B, kieruja one na ten sam serwis. Chce widziec w GA na jaka ktos domene wszedl:)

W jakim sensie? Czy chodzi o przekierowanie 301?

Blog - marketing internetowy, reklama w wyszukiwarkach, SEO, SEM, Usability

Darmowe kursy do pobrania: Google AdWords, zaktualizowany kurs Google Analytics

Witam.

Mam domene np domena.pl , oraz domena.com.pl - i chce sprawdzic ktora jest bardziej popularna. (to z dwiema domenami to tylko przyklad, poniewaz mam duzo wiecej domen kierujacych na ten sam serwis i chce wiedziec z jakiej domeny dotarla osoba, a kod sledzenia chce miec jeden).

Najlepiej jakis filtr do GA by sie przydal, ale nie bawilem sie az tak tym zeby wiedziec co i jak ustawic..- moze ktos juz robil cos podobnego.

pozdrawiam

• 2 miesiące temu...
Witam.

Mam domene np domena.pl , oraz domena.com.pl - i chce sprawdzic ktora jest bardziej popularna. (to z dwiema domenami to tylko przyklad, poniewaz mam duzo wiecej domen kierujacych na ten sam serwis i chce wiedziec z jakiej domeny dotarla osoba, a kod sledzenia chce miec jeden).

Najlepiej jakis filtr do GA by sie przydal, ale nie bawilem sie az tak tym zeby wiedziec co i jak ustawic..- moze ktos juz robil cos podobnego.

pozdrawiam

hej,

Wydaje mi się, że można utworzyć niestandardowe segmenty, wybierając jako wymiar "nazwę hosta" - GA już sam podpowie określone nazwy, dla których pojawiają sie wejscia.

Jeśli się mylę, to poprawcie mnie.

pozdro.

• 4 tygodnie później...

Można jedynie pokusić się śledzić 301 z wykorzystaniem śledzenia kampanii reklamowych Google Analytics. Może to jednak nie być warte zachodu.

Blog - marketing internetowy, reklama w wyszukiwarkach, SEO, SEM, Usability

Darmowe kursy do pobrania: Google AdWords, zaktualizowany kurs Google Analytics

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności