Skocz do zawartości

100 k punktów na jedną frazę

wyciorex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Aż się boję takich tematów jak jacyś pół debile zaczną czytać. Ja tam robiłem testy i o wynikach nie napiszę, jedynie to że jak masz mocną domenę w miarę wiekową to ci mogą nadmuchać, najwyżej Ci pomogą. Mi ktoś w jedną nawala widzę ale na razie mam w d...e ponad rok lilnkowana samymi stałymi i teraz ktoś mi przywala ale mi to na plus idzie już ze 3mc

Piszecie ,że stara domena spokojnie może przyjąć 100K ale przecież stare domeny też lecą . Przykładowo jedna z lepszych stron ze skryptami hotscripts.pl . Korzystam z tej strony od jakiegoś czasu i zawsze była na hasło darmowe skrypty na 9-10 pozycja aż nagle wskoczyła na pierwszą pozycje i trzymała się tam jakiś czas ,ą teraz jej nie ma . Spadła na wszystkie frazy , kiedyś na każdą frazę zaczynającą sie od skrypt... ta domena była w top5 .Czyli widzicie wcale ni jest powiedziane ,ze stare domeny nie lecą, bo przecież hotscripts.pl do nowych nie należy

Moja ulubiona gra online ŁÓDŹ PODWODNA

Mi ktoś w jedną nawala widzę...

A może to linki naturalne? :)

Dokladnie ;) komus sie strona spodobala ze linkuje ja weblinkiem ;D I niech ktos mi powie ze takie linki nie sa naturalnym :D

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

I niestety takie cioty są na naszym forum i szukają tylko okazji do podwalenia konkurencji. Znam kilku takich nieudaczników. Dlatego już nie piszę w postach adresów stron i fraz na jakie pozycjonuje. Wszystko o co pytam jest ogólnikowe. Raz już się tak przejechałem. Do tej pory mam +50 na moją domenę.

Świeżynka 3 miesiące i nagle pojawia się 20k linków. Dobrze, że bana nie dostałem.

Może nie tyle dla frazy co dla domeny. Na nową domenę dasz 100k na jakąkolwiek frazę i to jest bardzo dużo.

podaj adres chłopie a nie pisz mi tu o linkowaniu konkurencji

nie podasz znaczy ze piszesz głupoty proste

podasz to postaram sie ci napisac za co dostales bana

Chłop to robi w polu. I naucz się, że zdanie zaczyna się z wielkiej litery a kończy kropką. A i w zdaniu używa się polskich znaków.

Tak jak napisałem nie będę na tym ani na żadnym innym forum o pozycjonowaniu podawał żadnych adresów.

I skończ z zabawą pod tytułem "nie podasz adresu to gadasz głupoty". Ja wiem co widziałem i tego się trzymam.

Ta domena dostała filtr za zbyt duży przyrost linków a nie za linki w stopce, po zmniejszeniu BL strona wróciła.

A kolor linków był zmieniony po 15 minutach od pierwszego wgrania. A złożyło się tak, że akurat w tym czasie bot wszedł na stronę i zrobił kopię.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności