Skocz do zawartości

[znalezione] allegro news

kozak222

Rekomendowane odpowiedzi

zauważyłem to wczoraj, opcja bezsensowna..

reklamowanie innych produktów innych sprzedających...

chwyt poniżej pasa, nie sprzedaje prawie nic na allegro, ale jak prowadziłbym sklep jakis przez allegro to zaskarżyłbym coś takiego.

Edit:

faktem jest że ta opcja pojawia się po zakupie czy zakończeniu aukcji ale to i tak reklama konkurencji co jest niedopuszczalne jak dla mnie

125x125_2.jpg

Z wypowiedzi użytkowników (których jest z minuty na minute coraz więcej :) ) wnioskuje, że pozbędą się tej "genialnej nowości" ;)

Może i mają monopol, ale żadna firma nawet największa nie może sobie pozwolić na "chwyty marketingu uwsteczniającego" i tym samym na zmniejszenie zainteresowania i pozbycie się klientów :)

A z tego co czytałem to kilku użytkowników już pozamykało swoje aukcje, więc czas ich raczej nagli ;)

Pozdrawiam ;)

Szczerze mówiąc to przeczytałem niemalże wszystkie wypowiedzi i wynika z nich, że 99,9999999999999999999999999999999999999999999% wypowiedzi jest JEDNOZNACZNIE przeciw tej opcji a allegro mowi belkotem mniej wiecej cos takiego: "S***Y NA WAS" ;-) To nie pojęte ;-) Dobrze, że nie sprzedaję na allegro, bo chyba bym zawału dostał :|

Opcja była by dobra gdyby wyświetlała produkty wyłącznie tej samej osoby która wystawiła aukcję.

Wtedy kupujący mógłby się zastanowić czy np. nie dokupić czegoś i płacić za 1 wysyłkę.

I musiała by być opcja przy wystawianiu aukcji "Wyświetlaj / nie wyświetlaj ..."

allegro zawsze się reklamowało jako portal dla kupujących a nie sprzedających

niedługo pewnie wprowadzą jakiś inny patent typu "użytkownicy którzy kupili przedmiot kupili również..."

wszystko ma ułatwiać kupowanie i namawiać do kolejnych zakupów

ale fakt faktem że reklama konkurencji na aukcji za którą ja płacę to przesada

mogli lepiej w "zobacz także" wstawić inne przedmioty danego sprzedawcy

bo ludki często nie widzą gdzie trzeba kliknąć

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności