Skocz do zawartości

nowy sposób spamerów

s4lc

Rekomendowane odpowiedzi

przed chwilą odwiedził mnie robot:

IP: 75.101.223.215, USERAGENT: AISearchBot (Email: aisearchbot@gmail.com; If your web site doesn't want to be crawled, please send us a email.)

:)

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

myslisz, ze ktos kto zaglada w staty, czyli posiada jakas wiedze, bedzie taki glupi i napisze maila?

watpie.. o ile juz takie cos bedzie mialo miejsce, to liczone to bedzie w promilach.

/edit

wstalem lewa noga.. nie zauwazylem, ze to w dowcipach :) sorkx :)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Ja dostałem ostatnio coś takiego:

For the Claims of Ł1000,000.00 pounds which has been won by you in our UK Electronics Award 2008 Anniversary Bonanza, contact Mr. Roy Phil on mr.royphilclaimdept01@btinternet.com with your

Names ............................

Address ............................

Country.............................

Phone No.........................

Occupation.....................

Sex..................................

Age.................................

Best Regards

Mr. Roy Phil.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

• 8 miesięcy temu...

że im się chcę

Drogi Przyjacielu,

How are you today i swojej rodziny? Mam nadzieję, że dobrze, jestem Dr.kevin brązowy. Od Haledon, North West London, tutaj w Anglii. Pracuję dla Natwest Bank Corporation w Londynie. Piszę do was z mojego biura, które będzie bardzo korzystne dla nas obu. W moim departamencie, jako asystent (Greater London Regional Office, odkryłem opuszczonej sumę 12,5 milionów dolarów USA dolary (dwanaście million pięć hundred thousand nas dolarów) na koncie należącym do jednego z naszych zagranicznych klientów Late Pan Thompson Morrison amerykańskiego obywatela, który niestety stracił życie w katastrofie samolotu Alaska Airlines Flight 261, który rozbił się 31 stycznia 2000, w tym jego żona i córka tylko.

Wybór skontaktować się budzi z charakter geograficzny, gdzie mieszkasz, szczególnie ze względu na wrażliwość transakcji i poufność w niniejszym dokumencie. Teraz nasz bank został czeka na którykolwiek z krewnymi, aby kto się w roszczenia, ale nikt nie zrobił. Ja osobiście nie zostały uwzględnione w odnalezieniu krewnych do 2 lat teraz szukam Twojej zgody, aby zaprezentować Państwu jak najbliższych krewnych / Czy beneficjent zmarłego tak, że wpływy z tego konta wyceniono na 12,5 mln dolarów może być wypłacona do Ciebie.

To będzie wypłacana lub wspólne w tych procentów, 60% dla mnie i 40% dla Ciebie. Mam zapewnione wszelkie niezbędne dokumenty prawne, które mogą być wykorzystane do kopii zapasowej tego twierdzenia czynimy. All I need zrobić, to wypełnić swoje nazwiska do dokumentów i zalegalizować go w sądzie, by udowodnić Ci za prawowitego beneficjenta. All I wymagają teraz jest uczciwy współpracy, poufności i zaufania w celu umożliwienia nas widzi tej transakcji poprzez. Gwarantuję, że będzie to realizowane na podstawie uzasadnionego rozwiązania, które chronią przed każdym naruszeniu law.Please, zapewni mi następujące: jak mamy 7 dni, aby go uruchomić poprzez. To jest bardzo pilne PLEASE.

1. Pełny: Imię i nazwisko:

2. Twoje: Numer telefonu:

3. Twój Adres do korespondencji:

4. Wiek:

5.Core Praca / Zawód:

6.sex:

Po przejściu przez metodyczne wyszukiwania, postanowiłem skontaktować się z Tobą w nadziei, że znajdą Państwo to interesujący projekt. Prosimy o potwierdzenie tej wiadomości ze wskazaniem, które cię interesują, będę przedstawić Państwu więcej informacji. Dążenie do let me know swojej decyzji zamiast trzymać mnie czeka.

Z pozdrowieniami,

Dr.kevin Brown

Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności