Skocz do zawartości

niechciany Popup - IPLA

TrzEpiZ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Także wywaliłem Stat. Zresztą- z mojego otoczenia nie tylko ja :)

Zastanawia mnie, czy zauważą oni odpływ użytkowników. Albo inaczej- ciekawe na jaką skalę nastąpi rezygnowanie z ich "usług".

Ja rozumiem, że są to darmowe statystyki, ale aby ktoś na siłę kazał mi zarabiać na reklamach? Nie- dziękuję ;)

Wspaniałe psy rasy Golden Retriever, lubisz? A jeśli nie,

to może chociaż Zespół muzyczny umili czas?

no widzę, żę mój temat - chociaż wydawał mi się błachy, wywołał jednak poruszenie. Dziwię się stat24, że tak właśnie postępują - a przecież można by zrobić kampanię i zapytać kto chce brać udział w ich testach systemu. Przecież nie każdy musi na swoich mało odwiedzanych stronach oglądać reklamy i to zupełnie nie powiązane z tematyką serwisu.

Co do GA - to faktycznie ładnie się spisuje - jak dla mnie masa dodatków, których konfiguracja pochłania jak to w google masę czasu - ale to tylko moje spojrzenie na sprawę.

Stat24 - idzię w odstawkę ..

Pozdrawiam

www.countomat.pl + stat4u.pl

Te drugie z sentymentu, te pierwsze o ile kiedyś trochę szwankowały - teraz działąją niemal idealnie, a sposób prezentacji z jakich słów wchodzono, z jakich stron - tak się przyzwyczaiłem, że GA mi jakoś nie podchodzi.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Dziwię się stat24, że tak właśnie postępują - a przecież można by zrobić kampanię i zapytać kto chce brać udział w ich testach systemu. Przecież nie każdy musi na swoich mało odwiedzanych stronach oglądać reklamy i to zupełnie nie powiązane z tematyką serwisu.

Ja bym proponował najpierw przeczytać regulamin stat24...

Swoją drogą też usunąłem kody z mojej strony...

ja mialem dlugi czas stat24 w wersji biznes, ale jak zaspiewali cene to nie wiedzialem, czy smiac sie, czy plakac ;)

przeszedlem na darmowe, doslownie na 3 dni :)

teraz tylko GA, na kilku stronach stat4u dodatkowo - sa od zawsze i tak juz pewnie zostanie

stat24 stracilo sporo tym zagraniem, wiem, ze wszystko zgodnie z ichniejszym regulaminem, ale powyswietlali pare reklam i stracili na tym naprawde duzo ludkow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności