Skocz do zawartości

Zmiana haseł w nazwa.pl

noone

Rekomendowane odpowiedzi

Co raczej skłania ku przypuszczeniom o jakimś wycieku danych z Nazwy

...co napisałem w pierwszym poście ;)

chociaż callcenter idzie w zaparte :)

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Kriss, jednak troche sie pospieszylem... nie mialem chyba hasel z 2 duzymi literami. Tak wiec jesli ktos mial hasla zgodne z ich nowymi wymogami i hasla te zostaly usuniete to niech da znac. Ciekawi mnie czy faktycznie zmieniono wszelkie hasla czy tylko te, ktore odbiegaja od ich standardow wprowadzonych bez ostrzezenia.

Kriss, jednak troche sie pospieszylem... nie mialem chyba hasel z 2 duzymi literami. Tak wiec jesli ktos mial hasla zgodne z ich nowymi wymogami i hasla te zostaly usuniete to niech da znac.

To nie ma znaczenia. I tak nie powinni być w stanie tego sprawdzić. No chyba, że przechowują gdzieś hasła niezhashowane, do czego raczej nie chcieliby się przyznawać :>

Zresztą, zrób po prostu tak: napisz do nich i powiedz, że Twoje hasło dotychczasowe odpowiadało nowym wymaganiom. Zobaczysz co odpowiedzą. Nie będę w stanie w każdym razie zaprzeczyć :)

Ja też się od razu przestraszyłam, że znowu mi hasła z komputera wyciekły, a tu taka niespodzianka :/

beznadziejne limity, serwery nadają sie co najwyżej na statyczne strony firmowe bez MySQL,

byle forum i co chwile blokada że limit połączeń przekroczony i godzine serwer niedostepny...

Właśnie przez te limity przeniosłam się na home.

Tak wiec jesli ktos mial hasla zgodne z ich nowymi wymogami i hasla te zostaly usuniete to niech da znac. Ciekawi mnie czy faktycznie zmieniono wszelkie hasla czy tylko te, ktore odbiegaja od ich standardow wprowadzonych bez ostrzezenia.

Wprawdzie mój serwer w nazwie skończył się (niedawno) ale nadal mam go w panelu i mogę go odblokować zapewne jeśli zapłaciłbym za kolejny rok.

Ale nie o tym chcialem pisac.

Tak się składa, że miałem hasło spełniające wymogi:

były co najmniej 2 duże litery, jedna mała, były cyfry (nawet kilka) i był znak specjalny też był.

Mimo tego dostałem tego samego maila co wszyscy czyli że moje hasło zostało wyzerowane i mam je zmienić...

Właśnie przez te limity przeniosłam się na home.

Zrobiłem dokładnie to samo, forum działa i ma się świetnie, działa szybciej w dodatku, nie ma zwiech, blokad itp itd..

edit: literówki

125x125_2.jpg

działa szybciej w dodatku, nie ma zwiech, blokad itp itd..

bo ma inne ograniczenia, których nie ma w nazwie :) - limit 5 baz danych, mało transferu, dysk jak w zegarku elektronicznym itp. :P

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności