Skocz do zawartości

Czy poczta ma gmailu ma coś do pozycjonowania.

sleek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Wpadłem tak taka myśl Chciałem się poradzić. Jako że google ponoć wszystko kontroluje to zastanawiam się czy poczta też ma coś do pozycjonowania.

Mianowicie... gdy zakładam konta na preclach podaje jeden adres email. Pod ten adres przychodzą mi wiadomości. Gdy zakładam strony zaplecza pod adres również przychodzą mejle.

Do tego często nie wylogowuje się z poczty gdy wchodzę, dodaje treśc na różnych preclach , czy stronach zaplecza.

czy to może mieć jakieś znaczenie? Czy cos może zaszkodzić?

A czy brak życia na marsie ma coś współnego ze złym samopoczuciem astronautów nasa ?

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Jak umieściłem raz na stronie email z adresem skrzynki gmail, to dostałem PR 3, serio !

Teraz indeksuje zaplecze, przesyłając adresy stron pomiędzy dwiema skrzynkami na gmail.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności