Skocz do zawartości

Czy poczta ma gmailu ma coś do pozycjonowania.

sleek

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

Bezpośrednio to pewnie nie ma, ale pośrednio to generowanie trafficu na serwisie.

Poza tym to jest ich narzedzie, tak jak Analitycs z którym miałem ciekawą sytuację.

Mianowicie...przekopiowałem serwis na okalny serwer aby nie działać odrazu na "żywym organiźmie" i co zobaczyłem po jakimś czasie na analitycs?

Najlepsze treści to 50% kopia z lokala...

• 2 tygodnie później...

Można się tylko domyślać np. na podstawie takich zdarzeń:

szukałem info o producencie muzycznym scott storch, (chyba) będąc zalogowanym na koncie google, potem wszedłem na youtube i miałem w polecanych wideo tego typa.

prędzej czy później mogą wykorzystać potencjał gmaila, ale na pewno nie zaindeksują od zera strony, bo ktoś sobie może nie życzyć, to wiadome.

468x60.png

Można się tylko domyślać np. na podstawie takich zdarzeń:

szukałem info o producencie muzycznym scott storch, (chyba) będąc zalogowanym na koncie google, potem wszedłem na youtube i miałem w polecanych wideo tego typa.

Kiedys zalogowalem sie na linkedin.com i zobaczylem w "osobach ktore mozesz znac" jedno nazwisko, ktore skads kojarzylem. Po dluzszym zastanowieniu wynalazlem => wymienilem z gosciem kilka lat temu 2 maile przez gmaila (i to byl jedyny kontakt).

Nie zebym sie czul inwigilowany ale.... ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności