Skocz do zawartości

Link-Vault

arturoz

Rekomendowane odpowiedzi

u mnie po 2 ale teraz jakies problemy są:

15 Jun 2005 18:17 - All going wrong today, development server PSU burnt out and the main CISCO switch on our subnet at our host malfunctioned.

15 Jun 2005 10:06 - Again we have quite a few sites under review after link placements not showing.

15 Jun 2005 00:43 - Spotted an error that was causing site checks to fail for the last 7 hours. Fixed.

15 Jun 2005 00:33 - Links Placed, give it a couple of hours to update the sites.

14 Jun 2005 20:01 - Testing of new link placement has gone really well. New links expected to go live early morning Wednesday by this clock.

U mnie wszystko po staremu. Niestety mają chyba małe problemy z ilością stron - linków mi prawie nie przybywa - mam cały czas na poziomie 1300 - ZAPISUJCIE SIĘ - potrzebne są strony do wyświetlania linków! :)

-> LinkVault <- nowy system wymiany linków statycznych

Kup linki <- dobre ceny, duży wybór

Katalog stron - PR4, SEO friendly, ponad 1000 wpisów ^_^

Popełniłem duży błąd i teraz nie mogę się zalogować do LINK VAULT :lol:

Wczoraj wieczorem utworzyłem konto, dodałem ten kod do stron a dziś już nie mogłem się zalogować, wydaje mi się, że dlatego, iż w nazwie podałem jedną skromną literkę 'ś' i teraz chyba przez to nie mogę się zalogować, wcisnąłem przypomnij hasło, wysłali mi mila i tam zamiast 'ś' było '¶' ale nawet skopiowanie z maila nie dało nic, wciąż wyświetla się, że hasło lub login nieprawidłowe, czy ktoś może mi pomóc??? Już miałem utworzyć nowe konto, ale na tą samą stronę się nie da... ale ze mnie Zonk! :oops:

Wybierz się na Wirtualny Spacer

Zapraszam do mojego miasta Myślibórz

czy ktoś może mi pomóc???

Napisz o swoim problemie na forum link vault.

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności