Skocz do zawartości

ceny od nowego roku - przedłużenia az.pl

Eldoka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Czy wiecie może jeśli ważność domeny kończy mi się 3 stycznia to warto poczekać do nowego roku i czy ceny spadną w ogóle w 2009?.

Szczególnie interesuje mnie az.pl bo obecna cena jest nie do zaakceptowania.

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Prawdopodobnie do ostatniej chwili nie będzie wiadomo jakie ceny będą mieli giganci. Stawiam na to, że po tym jak jedna z firm (home, nazwa, az) ujawni ceny, tak w ciagu 2-3 dni zrobią to 2 następne. O ile juz nie są przygotowane różne scenariusze :)

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Skoro do tej pory marża wynosiła 30-40 zł, to przy założeniu że cena spadła o 20 zł, odnowienie pl-ki nie powinno być tańsze jak 70 zł + VAT (czyli imho marża będzie na poziomie ~ 30 zł, bo też podatki mniejsze o ile to w ogóle będzie brane pod uwagę).

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Ceny polecą w dół raczej parę dni po 1 stycznia gdyż za pewne choćby 1 stycznia mało kto będzie myślał o domenach :)

Pytanie czy faktury pf wystawione jeszcze w grudniu również zostaną edytowane do nowych cen odnowień.

MasterNET.pl od 7 lat w sieci

Infolinia: +48 12 350 20 01

• 2 tygodnie później...
Pytanie czy faktury pf wystawione jeszcze w grudniu również zostaną edytowane do nowych cen odnowień.

ważność domeny kończy mi się jutro o 7:53 także trzeba będzie wstać może zaktualizują cennik bo jak teraz patrzyłem to nic nie zmienili.

Czy ktoś ma informację czy jutro już dadzą nowy cennik bo pamiętam rok temu jakoś to sprawniej mieli.

AZ.PL

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności