Skocz do zawartości

ceny od nowego roku - przedłużenia az.pl

Eldoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Człowiek nie napisze wprost i już jest interpretowany w różny sposób. Eldoka weż pod uwagę poprzedni post Adriana, a teraz napisze dokładnie. Komu zależy bardziej na obniżeniu ceny odnowienia Tobie czy az.pl i czy to oni powinni od razu ustawić takie ceny, czy może Ty powinieneś się skontaktować z nimi jeżeli zależy Ci na tańszym odnowieniu (ustalenie indywidualnej ceny)? Zadowolony czy może jeszcze coś wytłumaczyć?

(L)

OVH małe nie jest, a ceny już ma nowe. :P
Wygląda na to, iż tylko .pl zniżyli ceny, funkcjonalne i regionalne chyba poszły w górę w stosunku do obniżki NASK.
A z AZ mi odpisali, że wprowadzenie nowego cennika planują na połowę stycznia. :)
Już wprowadzili lecz tylko dla hurtowych Klientów.

MasterNET.pl od 7 lat w sieci

Infolinia: +48 12 350 20 01

pod każda pozycją w cenniku az.pl (oprocz dwoch pierwszych tabelek) jest napisane ze cennik ulegnie zmianie 15.01.

Wykończeniówka Wrocław - jeśli szukasz firmy do remontu lub wykończenia mieszkania

FM Group sklep internetowy - sklep internetowy z produktami FM Group

Hokej Wrocław - amatorska drużyna hokejowa WTH Wrocław

dowiedziałem, że w połowie tego miesiąca mają obniżyć ceny. Ci to mają dobrze. Taka marża, że hej!
Szkoda ze tak sie ociagaja z obnizka ;)

Kto się ociąga ten traci :) Powiem tylko ze mam domeny w kilku miejscach, od ponad roku mailem je przenosić do siebie ale jakoś nie było motywacji.

Teraz jest w postaci około 40 zl od domeny i już az, home i 2 inne firmy pozbyly sie tak upierdliwego klienta jakim bylem ja. Sam sobie odnowie je po 45 zl ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności