Skocz do zawartości

Zapobieganie dopalania konkurencji

relons

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

teraz nie trzeba nic zrobic by to obejść, bo nie ma czego :)

a na te banalne metody obejścia trzeba będzie wpaść, a jak już pisałem, nie każdy na nią wpadnie, chyba, że zrobisz zabezpieczenie, a przy okazji Ci się wymsknie metoda na obejście tego ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

teraz nie trzeba nic zrobic by to obejść, bo nie ma czego :)

a na te banalne metody obejścia trzeba będzie wpaść, a jak już pisałem, nie każdy na nią wpadnie, chyba, że zrobisz zabezpieczenie, a przy okazji Ci się wymsknie metoda na obejście tego ;)

uznam to że się drażnisz bo inaczej bym musiał palnąć coś niepotrzebnego

teraz - wystarczy ze napiszesz do właściciela SWL że życzysz sobie aby zablokować taką a taką domenę której jesteś właścicielem - gwarantuje Ci ze w e-weblinku tak można i będziesz żył w złudnym świecie ze już po probleme

co do drugiej sprawy to jeżeli ktoś bedzie chciał depozycjonowac to wierzmi pomyśli i zastanow się jak to zrobic , jest takie przysłowie " Polak potrafi " a w tym wypadku akurat naprawdę nawet nie trzeba wykazywac się inteligencją

Wiec dawanie jakiegoś takiego modułu to dawanie złudnego pojęcia o zabezpieczeniu czego kolwiek

zjadacz ja użytkowników systemu nie mam za idiotów i debili żeby nie wiedzieli co i jak

Marketing internetowy dla firm

teraz - wystarczy ze napiszesz do właściciela SWL że życzysz sobie aby zablokować taką a taką domenę której jesteś właścicielem - gwarantuje Ci ze w e-weblinku tak można i będziesz żył w złudnym świecie ze już po probleme

Xann nie chce mi się szukać, ale w tym wątku (czy może już w innym) sam napisałeś, że ignorujesz takie zgłoszenia o ile link nie jest obraźliwy :)

dawanie takiego modułu nie jest złudnym pojęciem o zabezpieczeniu, bo każdy kto trochę w tym siedzi wie, że jest (albo lepiej może być) to tylko jedna z opcji szkodzenia, ktora może być wyeliminowana lub nie, tyle i tylko tyle ;)

- Reklama -

Wystarczy że zrobisz system autoryzacji danej domeny dla użytkownika/właściciela, wtedy gdy ktoś inny będzie próbował dopalić ją automatycznie dostaje bana na konto i tyle, metoda drastyczna ale ja się jej nie boję, raczej podniosą alarm ci co mają coś na sumieniu.

zakręcony masz u mnie zagwaranowane że jak sobie nie bedziesz życzył to napisz na PW a dodam domene do zablokowanych obecnie w systemie jest jedna domena zablokowana (zapewne wiecie czyja)

Po drugie wystarczy banalne 301 żeby Twoje pojęcie o zabezpieczeniu prysło wiec jak ktoś będzie chciał ci zrobić bubu to zrobi i żaden cudowny moduł ci nie pomoże

Uważam ze albo się bawisz i sobie żartujesz albo wykazujesz całkowity brak wiedzy w tym temacie

Wystarczy że zrobisz system autoryzacji danej domeny dla użytkownika/właściciela, ...........

takiego systemu nigdy nie będzie :)

banalne 301? no to mój sposob jest pewniejszy na przejście zabezpieczenia :)

pytanie, czy ta informacja z tego wątku:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=62465

którą napisałeś:

ani ban ani filtr nie przechodzi , gdyby przechodził zaczą by się okres depozycjonowania

to całkowity brak wiedzy w danej kwestii czy tylko taki żart :)

- Reklama -

źle mnie zrozumiałeś, nie chodziło mi o obejście 301 :)

nie dojdziemy do porozumienia, nie przekonasz mnie, że to nie ma sensu, ja Cię nie przekonam, że ma to sens...

edycja: dzielą się dzielą, a Ty korzystasz :)

- Reklama -

edycja: dzielą się dzielą, a Ty korzystasz :)

trzeba było tak obrazu napisać że chodzi Ci o to ile zarabiam a tak czaisz sie od 4 stron , no nic pewne rzeczy w naszym kraju się nie zmienią są ludzie co robią swoje są co zaglądają innym w garki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności