Skocz do zawartości

Wpis z precla na 120 miejscu, a moja strona no ostatnich stronach w G

Dzidek794

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie zastanawiam się czy to nie filtr. Bo domena jest od kumpla i ma 10 miesięcy. Przez 9 miesięcy praktycznie nie była w ogóle linkowana, a w tym 10 miesiący troche jej dowaliłem za mocno linkami :/ (kumpel mi nie powiedział, że ta domena ma aż 10 miesięcy). Także zastanawiam się nad kupnem nowej domeny i 301... Dodatkowo kiedś pozycjonowałem stronę na te same frazy i strona bardzo szybko znalazła się w top10 po kilku mocniejszych, stałych linkach. A tu...

1. na title jest w top1

2. nie jest. jest na 3 miejscu. Na pierwszym jest link do profilu jakiejś strony ze studiów, a na drugim moj post na PiO w "Strony do oceny"... Co do tej strony z tym profilem. Zauważyłem, że on jest w wynikach na praktycznie wszystkie frazy, na które ja pozycjonuje. Jest wyżej ode mnie o wieeele, a strona w ogóle nie jest powiązana z tymi frazami... Nie mam pojęcia jak ona się tam dostaje...

Śledzisz w ogóle pozycję tej strony czy po prostu dodałeś linki i liczysz od razu na wysoką pozycję?

Linki to nie wszystko. Co z optymalizacją strony?

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

zoozool - Mam 9k rot i 2k stalych na seonecie. Ile mam tam dać pkt?:) Bo chciałbym je wykorzystać;)

GEGE - kiedyś miałem strone o tej samej tematyce, była jeszcze gotzej zoptymalizowana, a po 2 tyg jak dostała kilka mocniejszych, stałych linków to było top10. A ta w ogóle się ruszyć nie chce :/

No właśnie, ale wydaje mi się, że to nie jest młoda domena, bo ma prawie 11 miesięcy, ale jest dopiero linkowana od 3 tygodni. Wcześniej te 10 miesięcy prawie w ogóle nie była linkowana, ale była zaindeksowana. To jak to jest wg. Was - stara domena, bo istnieje od 10 miesięcy w G, czy młoda domena bo dopiero od 3 tyg. linkowana "normalnie". Pozdrawiam

... stara domena, bo istnieje od 10 miesięcy w G, czy młoda domena bo dopiero od 3 tyg. linkowana "normalnie".
A co ma linkowanie do wieku domeny :( Doświadczenia domena nie ma bo 10 miesięcy to niewiele, z drugiej strony FSB już dawno za nią więc do świeżaków też się nie zalicza :)

Wpisy w Presellach są wyżej od Twojej strony bo są lepiej podlinkowane i często zdarza się tak, że artykuł, który piszemy zawiera lepszą treść (pod względem fraz kluczowych) niż strona, którą się pozycjonuje :)

Czas, cierpliwość i sensowne linki, a problem zniknie :)

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności