Skocz do zawartości

Prosze o porade jak dobrze wypozycjonować strone na dwa sło.

Rekomendowane odpowiedzi

Program co ałtomatycznie dodaje do wyszukiwarek najlepiej po polsku

Ja z temperaturą ~39-40C mam prawo tak pisać, ale Ty raczej nie ;-P

Czytaj te ciekawsze wątki, i nie ufaj niczemu co coś automatycznie dodaje - strata czasu :twisted:

PS. Aleeeegziejajesssstem? Dawno tak mnie głowa nie bolała...

Pozdrawiam,

Hubert

poczytaj forom i zdobywaj linki, linki i jeszcze raz linki najlepiej z serwisów o podobnej tematyce

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

Witam posiadam strone www.programs.dj.pl i chciał bym ja wypozycjonować na dwa słowa Programy , Praca moze mi ktos pomoc wiem ze duzo watkow jest na farum ale tyle tego jest ze tragedia:) a znacie jeszcze jakis program co ałtomatycznie dodaje do wyszukiwarek najlepiej po polsku Pozdrawiam

Nie ma innej rady, jak tylko przeczytać posty o pozycjonowaniu, wziąsć kartkę, coś do pisania i pisać wnioski z przeczytanych postów. Na tym forum wszystko jest napisane, trzeba tylko szukać i czytać.

P.S Programy i praca to popularne frazy, więc nie oczekuj mega hiper super extra pozycji.

Pozdrawiam

rpnet

Mevlus napisal:

.... i nie ufaj niczemu co coś automatycznie dodaje - strata czasu Twisted Evil

Ja uzywam automatu do dodawania stron. Fakt, ze wlasnej roboty automat, ale przetestowany i zamiast spedzac 2h zajmuje mi to 3 minuty. Fakt, ze musialem poswiecic czas na napisanie tego, ale oplacalo sie.

Marketing w sieci - da się ?

Mevlus napisal:

.... i nie ufaj niczemu co coś automatycznie dodaje - strata czasu Twisted Evil

Ja uzywam automatu do dodawania stron. Fakt, ze wlasnej roboty automat, ale przetestowany i zamiast spedzac 2h zajmuje mi to 3 minuty. Fakt, ze musialem poswiecic czas na napisanie tego, ale oplacalo sie.

Byś się podzielił :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności