Skocz do zawartości

Filtr za linki płatne?

Ivellios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja narazie czekam. Nie uśmiecha mi się za bardzo tworzyć od nowa serwis o tematyce tak rzadkiej jak kryptozoologia...

Tym bardziej, że strona kryptozoologiczna powoli zaczyna piąć się w górę. Narazie pięć oczek w górę, zobaczymy co będzie dalej.

Poczekaj jeszcze a za jakiś czas jak nic nie będzie pomagało spróbuj postawić to na nowej domence (najlepiej kup takową już teraz, nawet jak jej nie wykorzystasz i coś tam postaw tematycznego i podlinkuj delikatnie z katalogów, niech wiek jej rośnie...) Możesz zmienić troszkę lay i tekst na stronie głównej chociaż u mnie zadziałało i bez tego. Wykorzystaj oczywiście redirecta 301

Taka zapasowa domenka zawsze się przyda, tak na czarną godzinę.

Wada takiego rozwiązania to strata bardzo fajnej domeny często i znanej stałym użytkownikom.

Narazie wolę poczekać.

Nie raz ta strona po jednym czy dwóch miesiącach wracała na pierwsze.

• 3 tygodnie później...

Narazie to prawie całkowicie pozbyłem się SWL'a. Linków nietematycznych wychodzących coraz mniej.

Ale strona jak się kręciła koło 60 miejsca tak nadal się kręci i za cholerę wyżej podejść nie może...

jeśli jest kole 60tki napisz pare artów i dodaj do porzadnych precelków lub katalogów i podlinkuj te wpisy delikatnie. 2-3 miechy i wyjdzie z fitlra :(

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Jak narazie to strona jeszcze bardziej spadła ;) (63 pozycja).

Dodanie do precla... hm, pomysł ciekawy. Tylko do jakiego? Istnieją precle o jakiejś określonej tematyce?

(wiem, noobowskie pytanie xD)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności