Skocz do zawartości

Filtr za linki płatne?

Ivellios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Czyli google odnotowało dla twojej strony zniknięcie gigantycznej ilości linków? To chyba nie był najlepszy pomysł - te linki z SWLi było trzeba zostawić i po prostu zatrzymać ich przyrost.

Zatrzymać przyrost linków w [pewnym systemie] to zadanie niewykonalne...

Natomiast czy to zniknięcie było takie nagłe, nie powiedziałbym. Linki usuwałem stopniowo w ciągu 4 miesięcy.

Linki usuwałem stopniowo w ciągu 4 miesięcy.

A możesz napisać w jaki sposób można to zrobić? Czy tylko np. poprzez usunięcie swojej strony z systemu wymiany linków czy również jakoś inaczej?

Po prostu stopniowo odejmujesz punkty przeznaczone na linki. W międzyczasie usuwasz ze strony SWL'a.

Np na jeden link przeznaczone miałem 300 punktów, co kilka dni odejmowałem np po 10 punktów.

Gdybym usunął od razu wszystkie punkty przeznaczone dla tego linka to mogłoby się to skończyć "zabawnie" :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności