Skocz do zawartości

Wkrótce koniec updatu "Bourbon"

Vek-tor

Rekomendowane odpowiedzi

Jak podało zagraniczne forum Googelguy zbliża się koniec updatu algorytmu zwanego "Bourbon". DC 64.233.167.104 już jest ustabilizowane a wyniki na innych DC powinny ustabilizować się niedługo, jednak może zająć jakąś chwilę ustalenie wszystkiego. Przewidywana data skończenia updatu algorytmu to 21 czerwca br.

podane za https://www.seo-scoop.com

Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l

moja jedna stronka na frazę z tematu "internet i komputery" była w pierwszej piątce i jest nadal, jest to stronka stara i dobrze się trzyma, a inna ląduje na 20 ale to wynik jest zwyżkowy więc i tak jestem zadowolony.

Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l

jeżeli wyniki mają być z 64.233.167.104 to mi to pasi :mrgreen:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jeśli wyniki wszytkich DC po tym update będą takie jak na DC 64.233.161.99 (już 116.000 dok) to wreszcie wszystkie linki jakie dodaliście do words & phrases powinny zacząć pozytywnie oddziaływać na Wasze strony :P;):D

jeżeli wyniki mają być z 64.233.167.104 to mi to pasi

mnie tym bardziej bo tu dochodzi do 144.000 :P

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności