Skocz do zawartości

reklamy na mojej stronie

pele

Rekomendowane odpowiedzi

Mam następujące pytanie.

Od pewnego czasu na mojej komercyjnej stronie coraz częściej pojawiają się reklamy wyskakujące na pół strony, skąd to się bierze.

Dziwne jest to że wchodząc na strony konkurencji wyświetlają się te same reklamy.

Czy winna jest firma udostępniająca hosting ?

Czy reklamodawcy mają takie przebicie że włażą wszędzie.

Wiesz, ja bym chciał tak komuś "zapłacić" informacjami jak szybko jeżdżę, na jakim paliwie itp. gdyby mi ktoś "sprzedał" jakieś dobre auto ;)

... bylebym tylko nie miał na drzwiach dziwnych reklam :)

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Używam STAT4U i sobie chwalę. Ale nie są do końca darmowe, przecież linkuje się do ich strony (przez buttonik) a na stronach z tymi statystykami umieszczają swoje linki. No ale to i tak o niebo lepsze niż popupy...

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Ciekawe, bo jednak Google oferuje darmowe statystyki (czyt. bez gigantycznych reklam) :)

Dzisiaj najdroższa jest informacja sama w sobie a Google ma w zamian za swoje GA statystyki od setek milionów mieszkańców dziesiątków krajów.

A potem sprzedają dane strategiczne czy prognozy na najbliższe lata wielu korporacjom ;)

404.tf

STAT24.

Potwierdzam. Mam tylko to na stronach, sam nie umieszczam reklam popup, a własnie popup czasami sie pojawia.

Google przecież za pomocą skryptu adsense może zbierać statystyki do swoich celów, to co udostepniło jest wg mnie czyste, choć nie lubię tego używać.

Oni mają z tego taką kase, że mogliby serwowac przynajmniej dokładniejsze dane, bo są rozbieżności.

Poza tym, nie tylko, że takie strategiczne dla wielu firm na całym świecie sprzedają, to i swój algorytm mogą usprawniac (adsense, sam alorym szukania - wszystkie ich programy), ogólnie kura znosząca złote jajka.

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności