Skocz do zawartości

Pozycjonowanie przez subdomeny???

Rekomendowane odpowiedzi

Na początek jako nowicjusz witam wszystkich ....

Tak szukam i czytam i szukam i już mi literki się .... do rzeczy...

zastanawiam mnie taka rzecz mamy dla przykładu sklep-komis samochodowy i mamy tam podzielone samochody na marki powiedzmy że sklep jest pod takim adresem domena.pl i teraz jeśli umieszcze subdomene marka.domena.pl i tam będą linki do konkretnych modeli samochodów marki "marka" np. ford.domena.pl i tu linki do fordów w domena.pl.

Mam nadzieje że w miare zrozumiale chodzi mi o to czy pomoże to przy pozycjonowaniu w szczególności jak tych marek będzie powiedzmy ze 30 i czy czasem nie będzie to uznane za spam?? i druga rzecz jeszcze żeby zrobic podobną rzecz z subdomenami ale pod kątem typów np kombi itd czy ma to sens??

pozdrawiam

horacyleo

IE to taki program, który pozwala na oglądanie internetu z Twojego komputera i odwrotnie...

dobry pomysł to tez bede musial dodać poza sub domenami.

Co prawda nie znam się na pozycjonowaniu ale takie dodatki powinny pomagać, tylko z drugiej strony boje sie by nie spaprac sprawy tym bardziej że jest to serwis komercyjny za ciężki piniądze wszelkie propozycje mile widziane

dzięki

pozdrawiam

IE to taki program, który pozwala na oglądanie internetu z Twojego komputera i odwrotnie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności