Skocz do zawartości

Czy ktoś byłby zainteresowany?

neon103

Rekomendowane odpowiedzi

Wordpress - skrypt, który kochają roboty. Jeżeli interesują Ciebie silniejsze miejsca to przeczytaj ten temat. Postanowiłem wykorzystać inny darmowy skrypt do którego roboty nie dodają spamu. Adresów nie podam publicznie. Czy byłby ktoś z Was zainteresowany (najlepiej 5 osób!) dodaniem do takiego miejsca artykuł? Na stronie głównej starałbym się, aby nie było ponad 20 odnośników pozycjonujących (założenie 5 x gotlink / 5 x wasze odnośniki / 3 x moje). Artykuł musiałby mieć min 1000 znaków z max 1 linkiem pozycjonującym. Na stronie głównej byłoby 5 artykułów. Każdy z nas w jakiś sposób mógłby podlinkować stronkę (może, nie musi - ale trzeba pamiętać, że wspólnie można więcej). Po prostu 5 artykułów na głównej, wygląd nie przypominający presell page. Jednej tematyki na pewno nie damy rady uzbierać, a szkoda. Czy znalazłoby się 5 osób, które chciałoby dodać 60 artykułów (1 artykuł - 1 strona) lub 10 osób po 30 artykułów - wolę 1 wersję. 60 stron rozdzieliłem na 6 IP, które są unikalne (czytaj: kupione), obecnie podlinkowane. Domeny - regionalne, jeżeli Google nie zbanowałoby ich to chętnie je przedłużę oczywiście jeżeli będą fundusze. Przedyskutujcie temat...

Moim zdaniem to dużo większa moc w porównaniu do presell page, katalogów itd. Po prostu byłyby to zwykłe stronki.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

moge dodac

Ciebie to akurat miałem policzone :)

Artykuły trzeba byłoby wysłać do mnie na maila.

Domeny regionalne kupiłem z .elk.pl i są od miesiąca linkowane.

Edycja: szkoda, że Twoja skrzynka jest pełna. Jak możesz to napisz Twoje gg.

Edycja 2: Domena *.elk.pl nie oznacza, że artykuły mają być tylko z tej miejscowości, mogą być ogólnotematyczne. Tylko chodzi o to, że najlepiej skupić się na 5 osobach, które dodadzą na każdą stronę po 1 artykule. Obecnie jest zainteresowanych 2 osoby. Jedna osoba także pytała czy można ograniczyć liczbę wychodzących do około 15 - tak można.

Edycja 3: Już 4 osoby są zainteresowane.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności