Skocz do zawartości

Jaki program do mailingu?

lolki

Rekomendowane odpowiedzi

AnoMail 2007, choć przestałem z niego korzystać, za dużo zabawy, polecam php, mysql wyswig i jest ok.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Wykorzystałem ten kod:

https://forum.kataloog.info/viewtopic.php?t=245

...do tego zainstalowałem WYSWIG, i w 5 minut mailing gotowy,

nie muszę się bawić w załączanie programu, ustawienia, import listy.

Pewnie programy są wydajniejsze, ale jak masz zamiar wysyłać kilkaset maili,

to chyba lepiej właśnie poprzez www

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Mar jaka zabawa z tym anomailem ??

raz ustawiasz i tyle - rzadko sle mailingi ale export maili z bazy forum do anomaila i wystarczy

weryfikacja adresow, wywalal zdublowane itd ... - co do programu nie znalazlem lepszego

w firmie tez uzywaja do wysylania newsletterow, a kilka programow przerobili

oczywiscie php jest szybszy, ale jakbys chcial dorownac funkcjonalnoscia anomailowi, czy innemu programikowi, to kawal skryptu bys musial napisac, a pamietajcie, ze do WP z mailami roznie bywa

@Lukas_79, ja jestem zbyt wygodny :) Program, jak najbardziej, bardzo fajny pełna konfiguracja a do tego darmowy.

Ale dla mnie dużym minusem było to, że za każdym razem jak chciałem zrobić mailiing, musiałem robić zrzut bazy maili,

a tak sobie tylko wchodzę na stronę, piszę wiadomość daję wyślij i koniec.

Wszystko zależy od zastosowania, jednemu będzie pasowało tak, mi pasuje tak.

Tak również, zauważyłem, że php jest szybsze, niż AnoMail, ale nie wiem jak to ma się do kilku tysięcy,

pewnie bym serwer zajechał... wtedy bym powrócił do programu :D

Mar.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności