Skocz do zawartości

Super źródło contentu?

Content

Rekomendowane odpowiedzi

przeciez to samo napisałem co prawnicy powiedzieli:)

zapobiegasz majac zgode

usuwasz dane umozliwiajace identyfikacje

czyli usunac tez bardzo nietypowe przypadki

Nie muszę pytać o zgodę jeżeli po modyfikacji mail uniemożliwia identyfikację. Tak jak ja napisałem na początku. Tu nie ma nietypowych przypadków. Są po prostu różne i można je opublikować gdyż różne nie oznacza wyjątkowe.

Jak ktoś zobaczy tu swój przypadek (bo opisał nam go w mailu a my opublikowaliśmy taki mail) to sobie może rościć prawa do u...j śmierci i nic nie zdziała chociaż słowo w słowo to samo opublikujemy. Albowiem takich osób z podobnymi doświadczeniami może być setki. Od początku o tym pisałem. A gość pisząc maila nie napisał, ze jest ten mail chroniony prawami autorskimi (zresztą nawet jakby tak sobie zastrzegł, to też wątpię, żeby prawnie coś to zmieniało).

P.S. Niech żyje content zerżnięty z maili klientów!

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Metoda "po trupach do celu". Ale na co Ci będzie content, jak uśmiercisz potencjalnych nabywców towarów/usług?

Tak jak to ktoś napisał - reputację zdobywa się dłuuuugo... Dlatego jak już publikować maile to bardzo kompetentnie. Profesjonalne FAQ z tego zrobić, a nie żywcem jak leci "zerżnąć content z maili"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności