Skocz do zawartości

wzór na maksymalną liczbę jednostronnych linków

Content

Rekomendowane odpowiedzi

Mógł ale nie zrobił , a skoro pisze żeby tak nie robić to znaczy ze na pewno to działa.

Podkreślam jest to naturalne linkowanie a tutaj raczej google nie będzie kogoś karać wręcz przeciwnie uważa te linki za bardzo mocne

Nie wiemy, czy tak nie zrobił. Nie może jednocześnie uważać że są to bardzo mocne linki a jednocześnie pisać, żeby tak nie robić. Nie napisałem chyba o karaniu tylko chodzi mi o to, że takie linki są ewentualnie słabsze niż w układzie A-B-C-A. O ukrytym tekście też pisze, żeby tego nie robić. Idąc Twoim tokiem rozumowania można by stwierdzić, że ukryty tekst też działa. Ja słyszałem, że za to można bana dostać.

dobra to inaczej , jak wygląda naturalne linkowanie tematyczne ?

Po prostu, tematycznie. Ja wiem przecież o co (Ci) chodzi. Natomiast ja przedstawiłem spekulacje swoje. Mnie wystarczy przeświadczenie że na moich stronach linki A-B-C-A NIE są słabsze niż A-B B-A. Chyba nie są słabsze? Jeżeli wiec mam możliwość takiego linkowania to na wszelki wypadek wolę je niż linki zwrotne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności