Skocz do zawartości

Linksy.pl - pytanie - ankieta :)

martinewg

Komercyjne Linksy.PL  

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dodałbyś wpis do Linksy.PL gdybyś musiał za to zapłacić?

• Tak - chętnie zapłacę!
      6
    • Nie - a za co mam płacić?
      8
    • Nie wiem - może kiedyś...
      2
    • Katalogi płatne omijam z daleka
      8

Rekomendowane odpowiedzi

TAK ale:

- katalog gmusi posaidać wartośc, coś sobą reprezentować, dawać pojedynczemu wpisowi jakąs "moc"

jednym słowem masz dylemat taki jak ja ze zgred.pl i linksor.com - wprowadzić płatności czy nie.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Generalnie TAK bo katalog jest bardzo zadbany co jest dziś rzadkością. Zadałeś jednak złe pytanie w ankiecie - skoro je zadajesz znaczy że chodzi Ci już po głowie wprowadzenie płatności ;) - powinieneś więc spytać nie CZY ale ILE. I jeśli chodzi o mnie to jeśli jest to symboliczne 1,22 to ja nie widzę problemu - jednak katalogi z płatnością 2-10 zł omijam już szerokim łukiem.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Jeżeli katalog byłby zadbany z PR=2/3 to można 1,22 zapłacić. Sam zastanawiam się nad stworzeniem kilku płatnych katalogów na różnych IP, ponieważ darmowe długo pilnuje się i jest to już nie opłacalne. Jednak boję się, że sam będę musiał do niego dodawać wpisy ;)

Edycja: moim zdaniem jeżeli byłby przelew to byłoby lepiej. Ja jakoś nie lubię wysyłać smsków.

Edycja 2: linki.fgmn.info - wpis kosztuje 2,44 kilkadziesiąt osób dodało wpisy ale spójrzcie na stopkę. Moim zdaniem jak ma być płatny katalog to linków powinno być bardzo mało :)

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Witam,

Jeżeli katalog ma staż, jest zadbany, nie ma podpiętej farmy linków z systemu - ja zapłacę.

Ceny, które akceptuję to od 2 do 10 zł za wpis, w zależności od strony.

Wolę 10 dobrych wpisów, z których obie strony mają pożytek niż milion linków w syfach.

To samo planuję niedługo w swoich katalogach.

Jak kogoś nie stać na 2 złote i staranny wpis, niech dodaje do śmietników.

Pozdrawiam,

Mariusz

Sonda powinna być ile nie czy :)

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Mariusz: założ sondę i chętnie z niej skorzystam :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 4 tygodnie później...

No i na 2 babka wróżyła :) Tak źle i tak nie dobrze ;) O płatności to może pomyślę za kilka lat, a teraz za robotę trzeba się brać. :(

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Płatny katalog powinien miec dużo dobrych BL, wysoki PR (powiedzmy 3 w góre) i istatnieć ponad rok. Widać że tój katalog jest zadbany, ładny i nie dodajesz do niego syfnych stron. Nie ma farmy linków. Postara się o wiecej linków i napewno PR podskoczy, a co za tym idzie liczba ludzi chcących dodać wpis za sms.

Treningi WattUp.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności