Skocz do zawartości

Zdecydowany spadek ruchu z google

noodly

Rekomendowane odpowiedzi

W takim razie uznajmy ze google pokazuje prawidlowo i strony sa zaindeksowane. Czy zbudownie listy tematow (np. 10 tys. tematów) wraz z adresami i tytulami i dodanie tego do systemu wyniany linkow np. e-weblink byloby dobrym pomyslem na podlinkowanie kazdego tematu z osobna?

podlinkowanie każdej strony tylko wzmacnia cała domenę , zawsze należy linkować głębiej , błędem jest linkowanie tylko strony głównej (to takie nie naturalne)

Marketing internetowy dla firm

• 3 tygodnie później...

Czas mija a kryzys się pogłebia ...... ani drgie ku górze, przeciwnie idzie ciagle w dół.

Chciałem zapytać gdzie jeszcze doszukiwać się problemów swojej sytuacji ??

Strone "głęboko" linkuje na prze różne anhory. Na wiele słów jest bardzo wysoko np. "forum komputerowe" top1 lub "forum wielotematyczne" top10 long tail lezy totalnie. Google Analytics pokazuje mi za ostatni miesiąć 10 tys. słów kluczowych z których był ruch a na zadne z tych słów swojej strony nie znajduje w SERPACH

Co moge jeszcze zrobic??

EDIT

Aha dodam jeszcze ze średnio 2 razy dziennie google jest na głównej stronie. W chwili obecnej mam informacje ze google było 11 h temu czyli przyzwoicie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności