Skocz do zawartości

Rodzaje filtrów

outofmatrix

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawia mnie kwestia różnych filtrów. Opieram się głównie na swoich doświadczeniach, więc widzę że strony czasem lecą -50/60, czasem -100 i więcej. Ostatnio na jedną frazę mam wrażenie filtra -10. Zastanawiam się czy taki filtr jest prawdopodobny? Stronka stała kilka mies. w TOP10 na tę frazę a od paru tygodni jest na tej samej pozycji ale na drugiej stronie i nie drgnie ani rusz.

jestęs po prostu przewrażliwiony. końkurnecja cię wyprzedziła i tyle.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 2 tygodnie później...

wpadlem we filtr 50 pozycji ... podobno jest on najgorszy z wszytkich możliwych dostałem za SWL linkme

licze ze jest szansa na wyjście z niego chociaż słyszałem ze z niego sie nie da wyjść

inne filtry to filtr 30 pozycji za zbyt szybkie pozycjonowanie młodej strony

i filtr ktory nie pokazuje strony w ogole jest on najkrocej dzialającycm filtrem i zazwyczaj strona szybko spowrotem wraca

no i jest jeszcze ban pewnie jak ktos spamuje za bardzo.

wniosek oparty na własnym doświadczeniu wiec mogę się mylić

Ja na jedną ze stron dostałem kiedyś filtra -50 a jakoś z niego wyszedłem.

Nie zgodzę się więc z opinią o filtrze "z którego nie da się wyjść". Z każdego filtra można wyjść.

Na filtry za SWL ostatnio bardzo dobrze działało zdjęcie linków ze strony i prośba o ponowne rozpatrzenie do Googla - zazwyczaj po kilku dniach strona była znów na pozycjach sprzed filtra.

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

a co za różnica czy złapiesz -20, -50 czy -100 ? I tak nie będziesz miał wejść. Z każdego filtra da się wyjść ale nie ma skutecznego sposobu by to zrobić szybko. No chyba że kupisz nową domenę i zrobisz na nią 301, tylko to raczej wyjście z filtra nie będzie , a zastosowany półśrodek

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności