Skocz do zawartości

Obrazek

Stranek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam posiadam stronę internetową w pewnym momencie dla mojego kolegi strona się nazbyt spodobała załozył taka sama kopiuje wszystko odemnie co jest na stronie ma inny wyglad strony jedynie.

Na jego stronie znajdował sie obrazek

bfb125b1470be864.jpg

wstawiłem sobie na strone taki sam potem napisał ze mu sie to nie podoba i zebym to zmienil bo to jego obrazek.

To zrobilem taki na wzor tamtego i wstawilem na strone.

9440053102732f94.jpg

W sumie przeciez teraz to ja wykonalem ten obrazek o ze jest podobny ale co z tego ? A co on "opatentował" swoj obrazek.

Gosc jest chory mowi o jakis karach ze mam mu placic.

Co Wy o tym sadzicie.

Sprawa jest dość płynna w takich sytuacjach, ale nie mogę ocenić jak wygląda konkretnie tutaj bo mi się nie ładują te obrazki. Możesz je wrzucić na ImageShack.us albo gdzie indziej?

Edit

OK już widzę. No jest to perfidny plagiat, ten sam układ, kolorystyka, te same napisy elementy graficzne są nie przerobione tylko skopiowane tak więc jesteś na z góry przegranej pozycji.

Nie lobię bawić się w "wyrocznie" ale po przeczytaniu pierwszego postu od razu do głowy przyszło mi jedno, mądre powiedzonko:

"gdzie dwóch się bije, tam trzeci korzysta" :)

Jak będziecie tak wszystko sobie kraść (treści, grafiki, itd.) to ostatecznie jedna strona zniknie za DC :)

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności