Skocz do zawartości

Zmiana designu, skryptu

doberman

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

To mój pierwszy post w tej kopalni wiedzy dlatego na wstępie witam wszystkich forumowiczów.

Moje pytanie jest dosyć proste, mam serwis wypozycjonowany bardzo wysoko w G (dzieki temu forum) i nadszedł

czas na zmiany ;) tzn mam zamiar zmienić design strony oraz oprogramowanie pod którym pracuje i bardzo martwię się

że po tym zabiegu strona poleci w dół. Z tego co wyczytałem na forum i innych stronach to zdania są podzielone.

Proszę o jakiś komentarz a najlepiej porady jak to przeprowadzić bez wielkich strat.

Pozdrawiam

Najwięcej uwagi poświęć treści na stronie, żeby ta na nowej nie odbiegała zbytnio od starej (chodzi o nasycenie fraz kluczowych; ułożenie tekstu - nagłówek, środek, stopka; itd.) ;)

Sama zmiana grafiki na stronie na nic nie wpłynie (jeżeli strona nie będzie się znacznie dłużej otwierać oczywiście) :P

Pozdrawiam ;)

tzn mam zamiar zmienić design strony oraz oprogramowanie pod którym pracuje

Mógłbyś powiedzieć coś więcej na ten temat. Jakie skrypty będziesz zmieniał?

Blog - marketing internetowy, reklama w wyszukiwarkach, SEO, SEM, Usability

Darmowe kursy do pobrania: Google AdWords, zaktualizowany kurs Google Analytics

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności