Skocz do zawartości

Intro a pozycjonowanie

piotrswiech

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie.

Na stronie po wpisaniu adresu www.adres.pl wyświetla się standardowo plik index.php tam jest tylko flashowy objekt bez żadnego tekstu na stronie, po zakończeniu animacji automatycznie przechodzi na strone index2.php.

Zabrałem się za dodawanie strony do katalogów.

I mam pytanie. Co zrobić żeby robot nie wchodził na stronę index.php tylko od razu na index2.php. Bo na stronie index.php nie znajdzie nawet linku do index2.php który jest we flashu. Oczywiście w pierwszym pliku są słowa kluczowe itd ale to raczej nie wystarczy.

Pozdrawiam,

Piotr Święch

To tak jakby po wejsciu do dowolnego sklepu kazano nam ogladac intro...

Podoba sie to tylko wlascicielom stron.

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Dokładnie. Ja usunąłem intro ze swojej strony. Ludzie szukają informacj, a nie wodotrysków. No chyba, że na intro dasz jakiś fajny tekst, który będzie się wyświetlał, jakieś porady, ale zmieniające się co kilka sekund, aby czytelnik dotrwał do końca :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności