Skocz do zawartości

potrzebuje liste 30-40 dobrych mocnych katalogow

Pawka

Rekomendowane odpowiedzi

Mar - lejesz "mniut" na moje serce :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Mar - lejesz "mniut" na moje serce :)
Hehe, wykorzystałem listę którą kiedyś wysłałeś mi na PW.
Mar fajna lista, dzięki, jednak mam pytanie, na jakiej podstawie robiłeś ta listę?
Wg. mojego uznania, większość to strony użytkowników PiO.
Co prawda znalazło by się wiele katalogów na Twojej liście, które przewyższają te "vipowe" mocą, ale taka lista to świetny pomysł.
Wiem, jak coś znajdę na pewno dodam, można też podesłać adres na PW.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

https://zbiorstron.borkowscy.pl/ - już nie przyjmuje wpisów.

Przyjmuje ale trzeba się osobiście mailowo zwrócić do admina.

Fajne - choć ciężko mi zakwalifikować do seo-vipów np. płatnego gwiazdora który nie ma podlinkowanego tytułu itd.

To może i ja dodam swoje 2 katalogi:

Katalog Stron Intelekt

Hybrydowy Katalog Stron Top-3

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Przyjmuje ale trzeba się osobiście mailowo zwrócić do admina.
Wiem o tym, ale nie wszyscy muszą to wiedzieć :P Teraz każdy Martinowi będzie zawracał głowę...
Fajne - choć ciężko mi zakwalifikować do seo-vipów np. płatnego gwiazdora który nie ma podlinkowanego tytułu itd.
Są to głownie katalogi, w których każda strona powinna się znaleźć,

i nie koniecznie musi być to katalog w pełni SEO, ważne by był wartościowy. (np. wejścia z katalogu).

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

on ma ładne katalogi ? ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@zgred, a co nie podobają Ci się standardowe skórki INDEXU? ;)

Mar.

poczekaj. szykuję następną ;) na niemalże 11-letniej domenie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności