Skocz do zawartości

potrzebuje liste 30-40 dobrych mocnych katalogow

Pawka

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja mam takiego qlweba www.web.apsyda.com ale ciągle coś z nim nie jest tak nawet miał PGARANK 3 i szedł do góry, ale potem albo zawieszał serwera itd.. szukałem nawet jakieś optymalizacji do niego ale nie - jak ktoś ma to ma taka optymalizację to ma link gratis na stałe ;)

Eksport qlWeb -> otwarty.pl mini, lub qlWeb -> INDEXU itp.

Podesłać linka na PW ;)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Mar: czyzbys robił exporty qlweb -> IndexU ??? Gratki - ja tez robię :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

No to jeszcze ja zareklamuję swój: Katalog IndexER.PL. (płatny).

Albo ja czegoś nie widzę, albo to dziwny katalog, ten IndexER - w kategoriach w ogóle nie daje linka do stron, a w szczególe wpisu jest nofollow (przynajmniej w dziesięciu, które sprawdziłem). Za darmo by mi się nie chciało wpisywać, bo i po co?...

Pozdrawiam serdecznie

Aranżacje i architektura wnętrz - zadbaj o swoje wnętrze.

No to jeszcze ja zareklamuję swój: Katalog IndexER.PL. (płatny).

Albo ja czegoś nie widzę, albo to dziwny katalog, ten IndexER - w kategoriach w ogóle nie daje linka do stron, a w szczególe wpisu jest nofollow (przynajmniej w dziesięciu, które sprawdziłem). Za darmo by mi się nie chciało wpisywać, bo i po co?...

A chciałoby Ci się poczytać informacje w formularzu dodawania wpisu? I zajrzeć na podstronę z przykładem?

https://indexer.pl/page.php?id=wyglad-wpisu

Co do wpisów, które sobie oglądałeś to pewnie trafiłeś na takie, których właściciele nie poprawili po modyfikacji (był do wszystkich wysyłany mailing oraz post pisany na tym forum:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=502083

)

Katalog stron Indexer.pl - w sieci już od 2007 roku

Mar: czyzbys robił exporty qlweb -> IndexU ??? Gratki - ja tez robię :blush:

Jak wychodzą takie eksporty ? Indexu dobrze się przeszczepia i rośnie dalej w googlu ?

Jaką masz stawkę za zrobienie przekładki ? Mam 3 qlweby do 'zrobienia' a sam nie mam czasu.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

pokaz mi qlweby a się zastanowię.

przekladkę robiłem "na szybko" tutaj -> edwin.pl

wady:

- struktura kategorii płaska (brak podkategorii)

- duże problemy przy migracji z kodowaniem, linkami jeśli są w treści (przeszczepia się CSS)

- trzeba sobie potem usiąść i wymoderować sexy, viagre etc ...

zalety:

- site rośnie mega, zaje,,, superancko :blush:

potrzeby:

- jeśli qlwebik ma kilkaset kilo wpisów należy kupić dedyka - bez tego hosting typu shared i VPS nie przeżyje generowania słów kluczowych do opisów, chmury tagów i w sumei dlaszego administrowania takim IU.

W zasadzie IU w wersji z ponad 10.000 linków WYMAGA naprawde mocnego VPSa lub już dedyka.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@abin: nie pomaga :D i powiem, że dobrze bo dzięki temu niewieleu stać na postawienie

#salwek:co to za .... jest ? Usun sesję SID, zrób t SEO (vbseo.com) wtedy sie można dodac. Poza tym mam andzieję, że Gugiel jest traktowany jako registered member, bo jakwschodze jako gośc to tresc widoczn jest tylko dla zarejestrowanych wiec to od razu może mylić.

takim gołym VB swiata nie podbijesz.

pokaz mi qlweby a się zastanowię.

Zerknij na te - może od razu trzech nie zrobię, ale jak się nadadzą i warto, to może, może :

https://www.rejestracjastron.pl/

https://www.rejestrujstrone.pl/

https://www.biznes.warszawa.pl/katalog/

chciałbym, żeby jakkolwiek kategorie zostały - były linkowane.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności