Skocz do zawartości

Wyszukiwarki to już przeszłość. Nowy katalog AbiLogic na polskim rynku

fahofiec

Rekomendowane odpowiedzi

w pojedynczej podkategorii najniższego poziomu nie powinno być więcej niż kilka wpisów, które da się objąć jednym spojrzeniem
Nie chodzi o ilość tylko "jakość" zamieszczonych tam stron. Czy wszystkie dodane tam strony będą "wartościowe" dla użytkowników, czy te najlepsze będą na początku czy na końcu a może będą pomieszane? Nie wystarczy mieć bazę stron żeby przyciągnąć użytkowników, to mają wszystkie katalogi.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Lukas: każdy następny jest tym kolejnym - kwestia jak i co będzie z nim robione ;) ja przygotowuję się do uruchomienia kolejnych a czy będa jako następne - zobaczymy. to tez zależy od użytkownikow oraz samego moderującego.

pożyjemy zobaczymy: sporo pracy jeszcze przed fahofcem więc należy dac mu szanse. A że się chlopak pospieszył z promocją to teraz zbiera tego żniwo :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

fahofiec gratuluję posady.

Co do katalogu to szumicie o starym katalogu, gdzieś ta nazwa mi przeleciała i nawet zastanawiałem się nad dodaniem tam strony, stary design był fajny jednak ceny i jak dobrze pamiętam brak współpracy z Paypalem mnie zniechęciło.

Powodzenia w robieniu PRu.

Kto jak kto, ale @Xann, Ty powinieneś to wiedzieć, że robienie szumu to sprawny marketing,

sam go od początku stosujesz, nie wspominając już o słynnej "Twojej" sekretarce.. :rolleyes:

a sio mi tam kończyć angielską wersję e-weba stawiać
:P

A swoją drogą, bardziej przypomina (czyt. niczym się nie różni) od otwarty.pl mini niż qlWeba :P

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Może i się obecnie nie różni ale jak coś zapowiadał autor tpika ma się różnić podlinkowaniem :rolleyes:

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Prawdę mówiąc katalog niczym oryginalnym nie powala na nogi. Ale kombinuje tak: im lepiej moderowany oraz linkowany tym lepiej i wpis w takim katalogu na pewno będzie coś wart - może nie tylko co w DMOZie, ale zawsze. Więc nie czepiajmy się.

Drugie pytanie: skoro jest możliwość pobrania danych z meta tagów przy dokonywaniu wpisów to dlaczego są one zmieniane przez redakcję i zastąpione przez redakcję krótki zdaniem ?

Pozdrawiam

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Drugie pytanie: skoro jest możliwość pobrania danych z meta tagów przy dokonywaniu wpisów to dlaczego są one zmieniane przez redakcję i zastąpione przez redakcję krótki zdaniem ?

Pozdrawiam

Tez to zauważyłem, ponad 250 znaków dobrze dobranych i unikalnych zostało przetworzone na krótki opis. Został zmieniony równiez title. Pomimo tego i tak uważam ze katalog będzie mocny i wartościowy. Mam nadzieję.... :)

Już tłumaczę: wymagania dotyczące wpisów są takie same jak w DMOZ, tj. opis musi być zwięzły i przede wszystkim obiektywny i nie może zawierać haseł reklamowych. :D

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Ilu z was kiedykolwiek szukało strony w jakimś katalogu ?

Obawiam się że tą nie profesjonalną i na własną rękę przeprowadzaną zmianą wpisów odstraszycie wielu userów, ale jak widać z założenia ma być to katalog dla pospólstwa a nie profesjonalistów więc to drobny szczegół i blogerom pewnie się spodoba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności