Skocz do zawartości

Reklama dla strony erotycznej ?

feders

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki Milkus ;) Od wczoraj korzystam z adxpansion a wyniki są żenująco niskie: 1,951 odsłon 14 klikow 0.72% ctr $0.01 zarobki $0.01 CPM

Z tym że odwiedziny głownie z biednych panstw, azja i ameryka poludniowa. Myslisz ze ero-advertising ma lepsze stawki? Czy to bedzie raczej to samo?

W KUPIE DRZEMIE MOC. MASZ JAJA TO MASZ WŁASNE ZDANIE.

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 9 miesięcy temu...

Sorry, że odgrzebuje ale chciałem dodać coś od siebie, może ktoś skorzysta ;)

Jeśli chodzi o PL to na strony erotyczne lub typowo xxx mogę polecić sprawdzone PP:

1. Erotyczny live czat na żywo, sex kamery:

Strona: www.visit-x.pl/

PP: www.vxcash.net/

Prowizje:

50 EUR – na start bonus dla nowych webmasterów, lub podwójna prowizja od użytkownika przez miesiąc.

30-40% dożywotniej prowizji od płatności zrealizowanych przez zwerbowanych klientów

Płacą na początku każdego miesiąca przelewem na konto po uzbieraniu min. 50 EURO.

Banery na PL: www.sendspace.com/file/iutsi1

Posiadam reklamy flash, dla zainteresowanych kontakt PW.

Sprawdzone płacą, dużo powrotów więc serwis musi się podobać.

2. Program parterski wpadkigwiazd:

PP: wpadkigwiazd.pl/pp

Prowizja za aktywacje w serwisie - 2,5 zł, możliwość negocjacji większej stawki w zależności od obrotu.

Wypłata każdego miesiąca min. 100pln. Program bardzo fajnie konwertuje.

3. $ z ruchu z urządzeń mobilnych:

Ciekawa oferta wykorzystania ruchu z telefonów komórkowych i innych urządzeń mobile.

Instalujemy skrypt na stronie, który przekierowuje cały ruch z urządzeń mobilnych na specjalną ofertę pobrania filmów xxx. Za każdy pobrany film otrzymujemy od paru centów do paru euro.

Wypłata prosto na nasze konto 30 dni po zakończeniu okresu rozliczeniowego min. 20 EURO.

PP: www.sexgoesmobile.com/

Wszystkie programy sprawdzone, płacą i zarabiają w PL. W razie pytań PW.

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Mam pytanie odnośnie redtuba. Jest tam program partnerski i przykładowo jak ustawie filmiki na swojej stronie to będą mi się zliczały punkty w programie. Bo się zapisałem ale niewiem czy tylo z wigetu na swojej stronie będzie mi zliczać czy też z filmów władowanych na swojej stronie??

Wiem właśnie ale zawsze coś.

Bo nie mam możliwości żeby filmów umieszczać na swoim hostingu.

Więc muszę brać linki z innych stron a to jakaś alternatywa czy masz może jakieś propozycje jak coś.

Jak byś może chciał dołączyć do ekipy co robę strone to odezwij się do mnie na pw.

• 5 miesięcy temu...

Napisałem co nieco, o runku reklamy ero.

https://www.reklamedia.pl/jakie-reklamy-dla-stron-erotycznych/

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

• 3 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności