Skocz do zawartości

warez czy nie warez?

Mich@ł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam byłem drugim adminem na tym forum czy mógłby pan napisać dlaczego zostało zamknięte. Napisane jest \"Forum zostało zablokowane z powodu złamania regulaminu.\" mogę wiedzieć pod jakim punktem bo chyba nie pod takim że łamie jakieś prawo owszem było to forum niby \"warezowe\" ale nie było na tym forum nic co by łamało polskie prawo. Konsultowałem się z forami prawniczymi i z innymi hostingami między innymi z boo.pl wszędzie mi odpowiedziano tak \" Jeśli na danej stronie nie są umieszczane żadne pliki objęte prawem autorskim a jedynie informacje o nich bąć linki prowadzące, a nie są własnością administratora strony taka strona może istnieć nie łamiąc prawa. podobnie odpowiedzieli mi też na innych hostingach, więc moje pytanie jest taki czy można liczyć na odblokowanie tego forum bądź otrzymania chociaż kopi bazy danych ja i kolega trochę się namęczyliśmy zbierając te linki po internecie.

Co o tym sadzicie? Blokowac czy nie blokowac :rolleyes:?

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

przecież sam możesz popytać na takich forach. Według mnie to nie jest warez bo niczego nie udostępnia. Niedługo za samo myślenie się będzie karać hehe

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

gielo, jak to nie udostępnia? Przecież udostępniane są linki do nielegalnych treści.

Jak widzę pojawił się dzisiaj na PiO podobny tematy tyle że związany z wyszukiwarką mp3 ale zasada działania ta sama...

i dość ciekawy tekst:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=489939

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

hmm mój błąd bo źle zrozumiałem a nie sprawdziłem (myślałem że są tylko dyskusje bez linków) jak są linki to jest to warez, no ale jak mówiłem popytaj może sam na forach prawniczych

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności