Skocz do zawartości

Niesprawiedliwy filtr

Hitynaczasie.net

Rekomendowane odpowiedzi

Domena ma około 4mc pozycjonowana od 2mc bez żadnych swl, tylko same dobre katalogi, i linki na dobrych stronach. Mam tysiace wejść bezpośrednich, i wejscia z google jedynie bo ktoś wpisuje sam adres domeny.

Zadne pozycjonowane frazy są nawet w top 100 już nie mówie o pochodnych które są kolo 500 pozycji, dodalem strone do ponownej weryfuikacji zmienilem wszystko co złe i codaje powod do filtra.. I nic! Niesprawiedliwe google!

Pracownicy google wylaczac google wylaczac filtry jesli widza jakie jest zainteresowanie internautow... mowie tu o wejsciach bezposrednich i wejsciach z google gdzie szukana fraza jest adres strony..

pio.gif

Filtr dostałeś za to coś SWLopodobne w stopce, linki w panelu i za to że jest to wyszukajka z allegro jakich wiele, za te same pliki co wszędzie czyli za DC.

Wg. mnie filtr jest jak najbardziej słuszny. Jak moja strona poleciała, to wywaliłem wszystkie linki stając się chwilowo czarną dziurą SEO, poprawiłem naprawdę wszystko co mogłoby nie spodobać się Google, i w końcu strona odzyskała zaufanie.

Przy wyszukiwarce mp3 będzie to trudne, ale nie niemożliwe, na pewno będzie to wymagać wiele pracy.

PS, ja bym się cieszył na Twoim miejscu, że nie zbanowali Ci konta AdSense bo łamiesz regulamin, słyszałem już wiele doniesień o takich banach, a konto AdSense znacznie trudniej odzyskać niż pozycję, o ile w ogóle jest to możliwe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności