Skocz do zawartości

Czy to filtr?

Meon

Rekomendowane odpowiedzi

co z tego że zrobiłes na z "www" jeśli po wpisaniu do przeglądarki adresu z "www" przeskakuje na ten BEZ. Prawdopodbnie masz przekeirowanie w skrypcie zrobioe lub ustawione w konfiguracji forum aby URL był bez WWW.

Jak zainstaluje Ci kolega mod_rewrite poszukaj wtyczki/moda o nazwie SEO Friendlyy URL - niestety nie wiem jak sie on nazywa dokładnie poneiwaz zphpBB skonczyłem jakis czas temu. Oólnie chodzi o to aby linki typu domena.pl/viefforum.php?costam=d83dh zamienił na postać ładnie wyglądająca czyli domena.pl/forum_o_pierdoletkach.html

Wskazane jest aby w title pokazywała się nazwa forum i w meta też. czyli poszukaj odpowiedniego moda pod seo. Jeśli jest to phpbb w wersji 3 to na przykład ten mod: https://www.phpbb.pl/pliki-k42/111/

Potem wykonanie SITEMAP-y i dodanie tego do google web-tools i zgłoszenie reindeksacji w panelu gugla i pokajanie się za płatne linki i że już tego robic nei będziesz.

A na koniec poczekac ze 2-3 tygodnie na porządną reindeksację :D no i oczywiscie linkować i liinkowac.

Docelowo MUSISZ pomyśleć nad forum opartym o skrypt IPB lub VB - phpbb po prostu nie wytrzyma/nie udźwignie dużej liczby ludzi i kilkuset tysięcy postów. Ale to moja opinia.

edit: mam nokie e71 :(

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Hello, forum już nie jest w filtrze :) czyli było tylko 3 dni :P A co do phpBB, to najsławniejszy warez w polsce utrzymuje się na phpBB i dobrze na tym wychodzi :P jak będzie kilkanaśnie tysięcy wejść to pomyśli się o vB albo IPB B)

A co do tego z/bez www to pomyłka, zrobiłem tak, że jak się wpisze z www, to wchodzi na stronę bez :(

edit: mam nokie e71 smile.gif

Zapraszam do rejestrowania się :D

Za bardzo nie wiem już jak zdobywac linki, moge zdobyć ogrom linków, ale boję się filtra już teraz B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności