Skocz do zawartości

update PR

zoozool

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ważna dla mnie strona, domena działała od września, strona wystartowała 10 listopada, "tylko" PR2...

a 2 moje byłe strony i jedna obecna, które poziomem do pięt nie dorastają tej ważnej dla mnie, ciągle PR3 :)

Kto zrozumie Gugla :)? heh

Ja tez nie rozumiem - miesięczne, dwumiesięczne śmiecie (wordpressy, autorskie śmieciarki) podostawały PR1, 2 z NA lub 0.. A sytuacja gdzie strona jest porzadna, linkowana (i to naturalnie) i PR spada to nie komentuję.

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

W dalszym ciągu potwierdza to moje przekonanie że pr jest gó.. gle wart :) Tematyczne wartościowe zaple4cze głownie pr0, pr1, pr2 Senniki, kody gier, opisy gg itp. głownie pr3. Dmozy n/a chociaż na dwóch starszych skoczyło z pr2 do pr3. Sklepy internetowe pr0. Katalogi stron pr0 i jeden pr5, precle seodopalacza pr3 i jeden pr5. Zwykłe precle n/a lub pr0 i tyle w tym temacie

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Googiel sam sobie du*e z gęby robi. Nagonka jest na śmietniki a na nich najlepsze wyniki są.

Na sklepach mam spadki, na najlepszym moim katalogu mam PR 0 na śmieciach PR2 i PR3 , z poprzednich postów widać że podobnie - sami nie wiedzą czego chcą albo już sobie z niczym nie radzą i próbują działać nagonką podpier....aczy. Wogóle znając polską mentalność nie zdziwiłbym się gdyby w Polskim oddziale google pracownicy preferowali strony kolegów - to normalne w kaczolandzie.

Pozdrawiam

czas się napić

Jedna strona oczko w górę, dwie oczko w dół - reszta bez zmian.

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności