Skocz do zawartości

update PR

zoozool

Rekomendowane odpowiedzi

spodziewałam się jakiś wzrostów,zwłasza na pólrocznych stronach linkowanych z unikalną terścią a to ciagle PG 0 chociaz strona zaczywna wyłazic w google w drugiej dziesiątce.

Ale jedna ciekawa niespodzianka

Mam domenę com.pl w niej utworzone 4 podomeny (ok 4 miesięcy)i tak zeby było wiadomo ze są na każdej jest jako h1 adres poddomeny i kilka bezsensownych zdań z słowami które będa kluczowe po za tym brak tylyłu stony, opisu , formatowania grafiki itp.

i jedna z nich własnie dostała PG 1! do niej prowadzi 1 link (słownie jeden) ze strony o PG 0 )

strona jest zaideksowana przez google, ale wszystkie BL L itp to oczywiście 0

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A ja dostalem PR1 na stronie linkowanej od pol roku i tak samo 1 na domenie ktora ma kilka miesiecy i jest dodana do 1 (słownie: jednego) katalogu

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

ja dostałem pr5 na bardzo słabo linkowany z swl katalog stron więc to że ty dostałeś pr1 wcale mnie nie dziwi. Google chyba weszło w spólkę z naszym totalizatorem lotto

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

a jaka to jest autorska domena? ;)

oj czepiasz sie :) strona autorska, tzn. z tekstami stworzonymi w indywidualnym akcie tworczym wstawionymi w zmodyfikowany wlasnorecznie szablon html. jeszcze w pazdzierniku wydawalo mi sie, ze html to taka inna wyszukiwarka niz google, a wyniki odpowiadajace wpisanym w wyszukiwarce slowom wyskakuja w przypadkowej kolejnosci. tym bardziej jestem z siebie dumny, ze jako totalny laik stworzylem strone, ktora google dosc wysoko ocenilo :)

P.S. a decyzje o wlasnorecznym dlubaniu przy stronie podjalem bo mimo kilkunastu pytan wyslanych do "profesjonalistow" nie zdecydowalem sie na skorzystanie z ich uslug majac powazne watpliwosci co do przedstawianych efektow pracy (nie ufam sprzedawcy, ktory najpierw sprawdza ile klient ma do wydania kasy)

P.S.2 sorry za off topic

PR 3 na dwumiesiecznej autorskiej domenie bardzo cieszy ;)

Ja wiem czy tak cieszy? Ja podostawałem PR3 na domenach rejestrowanych półtora miesiąca temu, gdzie powrzucałem kilka stron na krzyż + kilka linków (dosłownie kilka) do każdej domeny.

2 domeny stare za to w tej samej branży, posiadające więcej back linków, wyskakujące lepiej w SERPach dla tych samych słów kluczowych co PR-trójaśne nowe, tkwią przy PR2.

Dla mnie to znaczy tyle, że PR jest już jakimś bladym odbiciem "czegoś-tam" jakiegoś wskaźnika, który jest bardzo miernie spokrewniony z wagą jaką Google przywiązuje do danej strony. Bardzo miernie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności