Skocz do zawartości

[php][ioncube] Problem z plikami IC!

Łukasz Gugała

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam skrypt PHP zabezpieczony poprzez ioncube (zaszyfrowany) i po wgraniu zakupionej całej paczki dla klienta na serwer (serwer: hekko.pl), wysakuje cos takiego:

The encoded file /home/nazwa_konta/domains/domena.pl/public_html/nazwa_pliku.php has expired or is corrupt.

Coś słyszałem (czytałem :)), że trzeba pliki wgrac na FTP w trybie binarnym, co też czynię.

Ale to nie pomaga. Musze, także dodac, że to pierwszy raz się zdarza.

Pisałem do supportu oprogramowani, to też mi odpisali, że trzeba w binarnym trybie wgrać.

Hosting musi byc na hekko.pl, gdzie są własśnie tego tpyu probemy - na innym hoście było OK.

Co zrobić? Powtarzam, klient wymaga, aby to na hekko.pl działało, więc musze zrobić wszystko co w mojej mocy, a by to mu na hekko.pl postawić :)

Moze macie jakies doświadczenia w związku ze sprawą, był bym zozgonnnie wdzięczny za jakokolwiek pomoc.

Pozdrawiam,

Łukasz

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

The encoded file /home/nazwa_konta/domains/domena.pl/public_html/nazwa_pliku.php has expired or is corrupt.

Uszkodzone lub "przeterminowane (xD)" pliki ionCube.

Uszkodzony w sensie kodu.

Jak chcesz zapraszam na gg zobaczymy czy u mnie działa.

Tani hosting - GlowaNET.pl | Hosting na Litespeed | PHP 5.2 | MySQL 5.1

Pakiety już od 22zł rocznie! Hosting SEO

Własnie one są:

Uszkodzone lub "przeterminowane (xD)"

podczas transferu icn na serwer, ale robię to jak każą w trybie binarnym - i na hekko nie chce działac, gdzie indziej działa, tyle że to musi byc na hekko.pl

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności