Skocz do zawartości

mochahost.com korzystał ktos ?

Scorpimen

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

znalazłem takie cos https://mochahost.com/webhosting_windows.php

nie chce tam stawiac niczego konkretnego, poprostu taki serwer na smieci, backup i do testowania.

oferta mi się podoba.

Korzystał ktoś z tego ??

W ciepłe dni przyda się klimatyzacja firmy Vecoline.

Natomiast w zimne ekologiczne ogrzewanie pompą ciepła.

i w ten oto sposob nigdy sie nie dowiemy o mochahost.com.

i w ten otot sposob kolejny topik zamienia sie w reklame H9.

Smutno.

No z tą reklamą to się zgodze. Ale i tak w tym miesiącu wykupie hosting w mocha to sie podziele opinią. Tylko chciałem brac odrazu na 3 lata, ale skoro nikt nie korzystał to wezme na rok i zobacze jak to wygląda.

W ciepłe dni przyda się klimatyzacja firmy Vecoline.

Natomiast w zimne ekologiczne ogrzewanie pompą ciepła.

• 3 lata później...

Mam u nich konto, zamówiłem kiedyś na okres 3 lat, na początku było OK, ale obecnie jest tragicznie.

Support jest OK, ale wszystko (łącznie z panelem do administracji) działa w żółwim tempie.

Pewnie upchali pełno serwerów na jednej maszynie i tak to działa, generalnie nie polecam jak piszą, że bez limitów, bo to i tak nie jest prawda (a jak mój serwis WWW będzie sobie tworzył non stopy duże pliki i zajmie całą powierzchnie, to jak myślicie, co zrobią? Powołają się na regulamin i skasują serwis włącznie z plikami).

Możliwe, że potem zmienili mi parametry na gorsze (jak upłynął termin zwrotu kasy i możliwości zrezygnowania), albo na początku maszyna jeszcze nie była tak upchana. W między czasie jakąś zmianę mieli (pisali na e-mail, że chyba adres IP się zmieni), więc możliwe, że przerzucili mnie na jakąś gorszą maszynę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności