Skocz do zawartości

Trifoli.com

Trifoli

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, to prawidłowe dane :) Jak narazie nie umieściliśmy ich na stronie, ponieważ nie było takiej potrzeby - planowaliśmy je dodać wraz z możliwością zakupu punktów, kiedy będą wystawiane faktury.

Fikas - dzięki za PW. Na pierwszy rzut oka widzę, że na tym serwerze w meta w ogóle nie ma zdefiniowanego kodowania. Cóż, w najbliższym czasie spróbuję użyć standardowego ANSI, może to są w stanie obsłużyć.

/Ok, już powinno być w stanie poprawnie obsłużyć kodowanie :)

1.jpg

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pliki instalacyjne zostały wykryte na Twoim serwerze, aczkolwiek podczas próby pobrania informacji o stronie wystąpiły błędy. Spróbój ponownie później. W przypadku problemów, skontaktuj się z nami na naszym forum dyskusyjnym.

Wasze forum puste jakieś, więc napisałem tu.

W czym może być problem?

ul. Wołodyjowskiego 6b m. 31

no to w 5 minut mogę się pojawić z bezposrednimi uwagami :)

powodzenia w Nowym Roku ;)

No niestety, ale nie jest to mój adres zamieszkania, tylko adres na jaki zarejestrowana jest firma ;)

Pliki instalacyjne zostały wykryte na Twoim serwerze, aczkolwiek podczas próby pobrania informacji o stronie wystąpiły błędy. Spróbój ponownie później. W przypadku problemów, skontaktuj się z nami na naszym forum dyskusyjnym.

Wasze forum puste jakieś, więc napisałem tu.

W czym może być problem?

Oops, przez przypadek wgrałem skrypt z niewłaściwego pendrive'a. Już jest poprawny :)

1.jpg

Wydaje mi się, że fajnym narzędziem byłoby pokazanie ile ma najlepsza strona w systemie punktów a ile najgorsza.

Wtedy użytkownik miałby pojęcie czy dostał za stronę

a] mało jak diabli

b] mało

c] niewiele

d] średniawo

e] nawet nieźle

f] dość dużo

g] dużo

h] dużo jak cholera

Do waszego systemu można dodawać strony bez www?

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Jest ok.

Dostałem za dodaną stronę 1019pkt.

To:

a] mało jak diabli

b] mało

c] niewiele

d] średniawo

e] nawet nieźle

f] dość dużo

g] dużo

h] dużo jak cholera

?

Jak na stronę z PR0, jest to dużo ;) Jak już wcześniej mówiłem PR ma duży wpływ na ocenę.

Wydaje mi się, że fajnym narzędziem byłoby pokazanie ile ma najlepsza strona w systemie punktów a ile najgorsza.

Wtedy użytkownik miałby pojęcie czy dostał za stronę

a] mało jak diabli

b] mało

c] niewiele

d] średniawo

e] nawet nieźle

f] dość dużo

g] dużo

h] dużo jak cholera

Do waszego systemu można dodawać strony bez www?

Tak, można - jest to wyjaśnione zaraz po wejściu na zakładkę Twoje strony. Oto cytat:

Pamiętaj o tym, że nie da się dodawać stron o niższym poziomie, niż te już istniejące w systemie. Dla przykładu, jeżeli w systemie istnieje strona "trifoli.com", dodanie strony "abc.trifoli.com" nie będzie możliwe. Działa to również w drugą stronę - jeżeli strona "abc.trifoli.com" już istnieje, nie będzie dało się dodać strony "trifoli.com". Aby to ominąć, zalecamy dodanie "www" na początku adresu.
1.jpg

cos macie popsute ;)

chcialem z czystej ludzkiej ciekawosci obadac co i jak ale link nie dziala

Podany kod aktywacyjny jest nieprawidłowy lub został już wykorzystany. Jeżeli kliknąłeś w poprawny link w e-mailu a Twoje konto nadal nie jest aktywne, skontaktuj się z administratorem na naszym forum dyskusyjnym.

cos macie popsute ;)

chcialem z czystej ludzkiej ciekawosci obadac co i jak ale link nie dziala

Podany kod aktywacyjny jest nieprawidłowy lub został już wykorzystany. Jeżeli kliknąłeś w poprawny link w e-mailu a Twoje konto nadal nie jest aktywne, skontaktuj się z administratorem na naszym forum dyskusyjnym.

Witam,

czy możesz mi przesłać na PW link, który dostałeś w e-mailu?

1.jpg

Ledwo kac mi minął a tu już dwie strony o nowym SWL :) Fajnie, większa konkurencja lepsze standardy :)

Strony: 809

Podstrony: 192447

Hmm, wygląda na to że system spełnia oczekiwania ;)

Może ktoś napisać jak porównawczo z innymi systemami wygląda punktacja i na czym się opiera?

Jak tylko wrócę do życia biorę się za testy.

nihil fit sine causa

Chciałem sprawdzić czy będę mógł sprzedawać punkty w trifoli ale po kliknięciu na przelewy widzę komunikat:

Aby używać tej opcji, musisz posiadać przynajmniej 5 punktów w Programie Partnerskim. Więcej informacji na ten temat znajdziesz tutaj.

Czy dobrze myślę: 1 polecony użytkownik odblokowuje następne opcje?

Może mieć 0 punktów czy jest jakiś limit? ;)

@apropo PP to jak Xann zobaczy jaki super pomysł wprowadziliście z PP to mu włosy dęba staną :) Nikt jeszcze trzeźwo nie pomyślał o tym jak wy i chwała wam za to :0

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności