Skocz do zawartości

Trifoli.com

Trifoli

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Parse error: syntax error, unexpected $end in /var/www/trifoli/languages/polski.php on line 977

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) in /var/www/trifoli/init.php on line 94

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /var/www/trifoli/init.php on line 94

[proxyRandom] Couldn't select proxy.

P.S.

sam design wstecznie wsteczny, nie mówiąc już o rewolucyjnych bzdurach w skład których wchodzi mix konkurencji, powodzenia.

brak sygnatury

@Trifoli nie obawiacie się zakładania fikcyjnych kont tylko dla PP pkt ?

Dzięki, że zwróciłeś mi na to uwagę. Przed chwilą do programu partnerskiego wprowadziliśmy drobną poprawkę - punkty zostają przydzielone nie po rejestracji, lecz po dodaniu strony.

Parse error: syntax error, unexpected $end in /var/www/trifoli/languages/polski.php on line 977

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) in /var/www/trifoli/init.php on line 94

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /var/www/trifoli/init.php on line 94

[proxyRandom] Couldn't select proxy.

P.S.

sam design wstecznie wsteczny, nie mówiąc już o rewolucyjnych bzdurach w skład których wchodzi mix konkurencji, powodzenia.

Akurat trafiłeś w kilka sekund jak wgrywałem aktualizację ;) Co do wyglądu strony - skupialiśmy się na skuteczności systemu. Większość innowacji kryje się pod maską, tak więc nie zobaczysz ich na pierwszy rzut oka patrząc na grafikę.

1.jpg

Przeczytałem temat, opinie i uwagi osób które się tu wypowiedziały i jeszcze przed samym zarejestrowaniem się chciałem napisać kilka uwag/sugestii które od razu mi się nasunęły:

-Linki dzielą się na projekty, maks. ilość projektów - 20, maks. ilość linków w projekcie - 50 -> limit 20*50=1000 linków na konto

Jeżeli jesteście otwarci na sugestie to powiem, że ciut mało - tak z 2000 myślę by było optymalnie no i już pisałem o takiej mojej prośbie w temacie gotlinka (i chyba innych SWL) czy była by opcja zrobienia "kategorii projektów" - czyli w jednej kategorii mam projekty które są zapleczem w innej kategorii mam projekty które są stronami klientów i w innej własne stronki. Niby nie wiele, ale u konkurencji nie mogę się tego doprosić, może Trifoli będzie inny i da się przekonać ?

automatyczne zwiększanie tej wartości o X co Y dni.

Chyba najlepsza z opcji/innowacji o jakiej póki co się doczytałem, tego faktycznie o konkurencji brakuje.

Program Partnerski

Tu mam mieszane uczucia, ale raczej mi się nie podoba takie rozwiązanie.

Trochę może taki stereotyp - ale Polak potrafi i sama promocja poprzez PP wśród nowych użytkowników sądzę, że będzie mała - a głównie ktoś zamiast dodać 9 stron na jednym koncie doda po 3 na 3 kontach. Fajnie będzie to może w statystykach wyglądało - ale to będzie takie ciche zezwolenie na sztuczne zawyżanie statystyk. A każdy chcąc mieć dostęp do wszystkich funkcji i tak poleci odpowiednią ilość osób mimo, że tak na prawdę ich nie będzie.

...oraz ocenę moderatora

Starczy pary na ciągłą weryfikację stron ręcznie ? Czy aby na przykład za 3 miesiące, nie będzie trzeba czekać z 2-3 tygodnie na sprawdzenie ?

Co do wyglądu strony - skupialiśmy się na skuteczności systemu. Większość innowacji kryje się pod maską, tak więc nie zobaczysz ich na pierwszy rzut oka patrząc na grafikę.

I tu myślę, ze podstawowy błąd, który nawet może zaważyć na sukcesie systemu.

Takie myślenie niestety jest błędne - chociażby patrząc na półki sklepowe, nawet najlepsze produkty które nie poszły z duchem czasu i nie zmieniły opakowania na ładne/orginalne... bo po co ? Przecież nasz produkt jest dobry - to nie potrzebuje ładnego opakowania i często albo takie produkty przestały się sprzedawać a producenci ku swojemu zdziwieniu wypadli z rynku, albo poszli po rozum do głowy i szybko dostosowali się do standardów rynkowych i zafundowali sobie również ładne opakowania.

Ciekawe co jest tu powodem, nie popracowanie nad wyglądem strony... oszczędność ? Przecież chyba wydatki rzędu 400-800 zł (bo za tyle można już zrobić naprawdę profesjonalny szablon u zawodowego grafika dorabiającego po godzinach). A obecna grafika odstrasza - jest to jakiś potwór posklejany z gotowych elementów nie trzymających się razem razem kupy.

Tyle na początek - teraz pozwolę sobie zobaczyć system od środka i w najbliższym czasie kolejne uwagi/opinie przekazać.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

A mi tam podoba sie ta grafika. Niestety nie wszystko jest intuicyjne. Mianowicie po stworzeniu projektu musialem sie niezle podrapac w glowe zeby dosc do tego w jaki sposob dodac do niego linki. Rzecza naturalna wydaje mi sie ze po kliknieciu na nazwe projektu mozna dodawac linki a tutaj zonk - zeby dodac link trzeba kliknac na pole "0" w kolumnie linki.

nie wglebialem sie za bardzo w calosc, ale dla mnie jest glupota, by dawac bonusy tylko za polecone osoby

dlaczego mam polecac system, skoro go nie przetestowalem ?

jak mam przetestowac system skoro nic mi nie dziala (znaczy sie nie mam wszystkich opcji) ?

robi sie z tego bledne kolo ;)

dajcie kazdemu na miesiac wszystkie opcje, by zobaczyl jak to dziala i czy wogole warto sie w to bawic

ten PP to bedzie jeden wielki niewypal i pompowanie sztucznych kont z jednym serwisem sie wam zrobi

dajcie inna droge uzyskania pelnego konta np uaktywnione opcje za jakas kase, dodanie okreslonej liczby strom

z kolejnymi sugestiami wstrzymuje sie narazie od glosu :)

A mi tam podoba sie ta grafika. Niestety nie wszystko jest intuicyjne. Mianowicie po stworzeniu projektu musialem sie niezle podrapac w glowe zeby dosc do tego w jaki sposob dodac do niego linki. Rzecza naturalna wydaje mi sie ze po kliknieciu na nazwe projektu mozna dodawac linki a tutaj zonk - zeby dodac link trzeba kliknac na pole "0" w kolumnie linki.

Miałem ten sam problem, nie mogłem się dokopać do dodania linku, trochę to mało intuicyjne. Layout podobny trochę do linkme i raczej "szału nie ma" ale zobaczymy jak będzie ze skutecznością. Życzę powodzenia ;)

@Ptaq: Zastanowimy się nad tym :D

Co do wejścia w listę linków w projekcie - info o tym pokazuje się pod menu.

Dokumentacja:

> nie mamy możliwości wykonania żadnego niebezpiecznego kodu na Twojej stronie.

Ładnie tak kłamać w nowym roku?

Mieliśmy na myśli, że do skryptu nie jest przesyłany żaden kod PHP lecz czysty tekst. Cały potrzebny kod PHP zawiera się już w skrypcie.

1.jpg

define('TRIFOLI_SCRIPT', TRIFOLI_PATH . TRIFOLI_FILE . '.php');
[..]
trifoliSave(TRIFOLI_SCRIPT, $x24);

Dalej twierdzę że kłamiesz.

-

O, po postach w tym temacie zmniejszyła mi się ocena profilu :]

-

Jeszcze jedno, w statystykach pisze iż jest ponad 800 stron, dlaczego przed chwilą dodana strona ma ID:40?

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności