Skocz do zawartości

301 maksymalna liczba domen

ksiadz

Rekomendowane odpowiedzi

Jak dasz z jednej przekierowanie to też możesz dostać filtra (empirycznie sprawdzone). Oficjalnie google twierdzi, że może nie podążać w nieskończoność za przekierowaniami tzn. może nie działać łańcuszek domena1(301)->domena2(301)->domena3 itd. Podkreślam, że tego nie testowałem. Trzeba by samemu sprawdzić.

Z tego co testowałem (ale i wyczytałem na forum) 301 z X domen nie jest X-razy mocniejsze, niż 301 z jednej domeny. I tego bym się trzymał.

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

Mogę to potwierdzić, według tego co widzę gdzie mam parę 301 na jedną domenę, docelowa nie ma x rzy większej mocy, ale jest wyliczana średnia z 301.

Aplikacje internetowe, systemy wspomagające SEO, programy pod Windows i Linux, info na https://shad.net.pl - dopisz się do Katalogu Firm

Ciekawe. Czyli optymalnie byłoby zatem przekierować jedną domenę na stronę główną, a pozostałe na wybrane podstrony (np. strony kategorii)?

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Moc (imo) przechodzi tylko z najsilniejszej przekierowanej domeny. Jesli dasz ich kilka i posciagasz 301 domen, poza ta mocniejsza, nie powinienes spasc w serpach. Jak jest przy przekierowaniu na podstorny nie wiem, nie testowalem

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Warto by to sprawdzić w praktyce.

Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz: skoro przekierowanie 301 kilku domen nie pozwoli zsumować ich mocy, to może uda się to jak się zrobi łańcuszek przekierowań 301 (A->B->C->D)?

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności