Skocz do zawartości

Czy to filtr? Za co?

Dzidek794

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Od tygodnia moja strona spadła drastycznie na wszystkie frazy (razem z title). Domena 10 miesięcy od miesiące dopiero zacząłem ją pozycjonować.

Na początku napisałem kilka unikalnych artów i dodałem je do wartościowych i moderowanych precli. Gdy zostały zaindeksowane dodatkowo podlinkowałem je 800pkt w seonecie na 8 wpisów.

Napoczątku (tydzień) podlinkowałem strone troche starym programem QlCat do qlwebów (30 wpisów, nienajlepszej jakości :/) jednak szybko zakupiłem Sprytne Katalogowanie. Od tego czasu dodałem stronę do kilkunastu wartościowych katalogów. Wpisy ładnie się zaindeksowały. Po znajomości zyskałem także linki na kilku forach wielotematycznych, a na innych portalach gdzie byłem zarejestrowanych również dałem w profilu adres do mojej strony.

Oczywiście starałem się różnicować anchory.

Dodałem także link w linkme elite - 2 linki dziennie. Strona ładnie pięła się w Google i na interesującą mnie fraze miała 13 miejsce.

Aż tu nagle trach z 13 miejsca na 191. I tak na wszystkie frazy włącznie z title... Czekam tydzień, tak wiem nie wiele. Wydawało mi się na początku, że to jakieś huśtawki czy google dance, ale aż na tydzień? W yahoo na title jest na pierwszym miejscu. Na inne mniejsze frazy również na wysokich pozycjach. Czyli jedno - filtr.

Jeśli tak to za co? Starałem się zoptymalizować stronę, meta, <h?></h> itd. Linkowałem wewnętrznie w artykułach. Obrazki mają alt. Wszystkie linki wychodzące nofollow. Linkowanie myślę, że w miarę naturalne. Nie wiem.

Jak sądzicie za co Google się na mnie obraziło?

Adres strony to https://animetown.pl/

czytają. odzyskałem z filtrów 3 strony w tym jedną klienta.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności