Skocz do zawartości

[Wymiana] Wymienie się z dużymi serwisami PR5

Red

Rekomendowane odpowiedzi

to jest chyba prowokacja kolego? :lol:

Istnieje i miejmy nadzieje, że powróci na areny pierwszo ligowe i będziemy grać z prawdziwymi klubami a nie jakimś prlkami amicami, siedzeniami groclinami itd. itp.

Pozdro od Cracovii :))

Noclegi Busko Zdrój - Zapraszamy do naszego pensjonatu!

mf to miało być śmieszne? jeśli nie znasz się na piłce to się nie wypowiadaj i siedź cicho w ogóle to nie temat do tego przeznaczony.

Z Twojej strony:

Znicz Pruszków przegrał z Ruchem Chorzów 2:4 (1:3) w pierwszym meczu barażowym o drugą ligę piłkarską.

Czyli są w III lidze.

EOT.

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

sorry mój błąd kolega mf ma rację. Ruch jest w III lidze i ludziom nie opłaca się wymieniać ze stroną o tej drużynie bo po mimo PR4 dla google strona drużyny "3-cio ligowej" ma małą wartość i niedługo zostanie całkowicie wyindeksowana i wypozycjonowana hehehe

Mistrz Pozycjonowania Master of Seo.  Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice

• 2 tygodnie później...

Chyba jestem tępy, ale nie wiem jak zrobić link w podpisie, obsługe html niby włączyłem w ustawieniach a i tak nie przyjęło kodu. #-o

Prawdziwy inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.

Chyba jestem tępy, ale nie wiem jak zrobić link w podpisie, obsługe html niby włączyłem w ustawieniach a i tak nie przyjęło kodu.

Żeby sobie potestować wystarczy nacisnąć taki przycisk z napisem "Podgląd", a nie "Wyslij". :evil:

Poczytaj o BBcode https://www.forum.optymalizacja.com/faq.php

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności